Connect with us

Revistateo.ro

Bloggerita Anna Swabey a murit cu cateva ore inainte sa imbrace rochia de mireasa

Stiri

Bloggerita Anna Swabey a murit cu cateva ore inainte sa imbrace rochia de mireasa

Totul era pregatit. Florile erau acolo unde trebuiau sa fie, invitatii au confirmat prezenta la nunta, iar ea era extrem de emotionata. Anna Swabey, o celebra bloggerita din Marea Britanie, a pierdut lupta cu cancerul cu cateva ore inainte de a face marele pas.

Swabey a murit la varsta de 25 de ani si a aflat ca are cancer in urma cu 3 ani. Nimeni nu banuia ca ziua nuntii avea sa se transforme in priveghi. Fanii bloggeritei i-au lasat mesaje emotionante pe pagina sa de socializare: „Nu pot spune in cuvinte cat de devastata sunt de aceasta veste”, a scris o admiratoare.

Anna Swabey a devenit cunoscuta in Marea Britanie si Statele Unite datorita blogului ei, „Inside my head”, unde oferea o serie de lectii de viata urmaritorilor. A povestit experienta ei cu cancerul, devenind un exemplu pentru cei care si-au pierdut zambetul dupa ce au ajuns in aceeasi situatie cu ea.

bloggerita-anna-swabey-a-murit-cu-cateva-ore-inainte-sa-imbrace-rochia-de-mireasa-1

Anna i-a inspirat si i-a motivat si pe oamenii depresivi, care, desi nu aveau boala ei, pareau mai loviti de soarta decat ea. Presa britanica deplange moartea cunoscutei bloggerite si remarca puterea cu care a reusit sa ridice de la ananghie o serie de persoane, ea insasi avand nevoie de sprijin emotional.

Cancerul la creier, maladia care ataca pe tacute

Tumorile canceroase care se formeaza la nivelul creierului nu dau semne decat atunci cand sunt suficient de mare incat devin vizibile. Cele mai cunoscute simptome ale tumorilor cerebrale sunt durerile de cap severe si frecvente, amortelile, furnicaturile in brate si picioare, tulburarile de memorie, schimbarile de personalitate, incapacitatea de concentrare si dezechilibrarea frecventa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top