Connect with us

Revistateo.ro

Star

BOALA de care a suferit Stela Popescu. Puțini au știut asta

Puțini știu că Stela Popescu a fost bolnavă. Marea actriță a teatrului românesc avea diabet zaharat.

Actrița care s-a stins pe 23 noiembrie în curtea casei sale a povestit despre această afecțiune în cartea ei de bucate.

Actriţa a dezvăluit într-o carte de bucare pe care a scris-o că suferă de diabet. „Apropo de dulce. Cum naiba oi fi având eu diabet, când n-am abuzat niciodată de dulce? Cică nu numai de la prajiturele se declanşează «măgarul ».

CITESTE SI: Cum și-a presimțit moartea Stela Popescu. Ce a declarat pe 9 octombrie la televizor

Ultimele imagini cu Stela Popescu înainte cu câteva ore să moară

Florin Piersic, despre moartea Stelei Popescu: „Este incredibil ce se întâmplă”

Teo Trandafir, PRIMA REACȚIE după ce a aflat că Stela Popescu A MURIT

Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”, scria Stela Popescu, în cartea ei de bucate.

Alexandru Arșinel, prima reacție după ce colega lui de-o viață a decedat

Când spui Stela Popescu, în fața ochilor îți apare și Alexandru Arșinel. Cei doi mari actori au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de umor din România.

Alexandru Arșinel a ajuns în aceste momente acasă la Stela Popescu, acolo unde a și murit. În lacrimi, în stare de șoc, actorul abia a putut să vorbească.

„Am avut un spectacol zilele astea. Este o mare dramă pentru toți cei care au iubit-o, dar pentru mine vă dați seama.”, a spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel este în stare de șoc.

“Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!”, a spus pentru News.ro actorul Alexandru Arşinel, plângând în hohote.

Celebrul cuplu de umorişti Stela Popescu şi Alexandru Arşinel (78 de ani) ar fi avut parte de o lună decembrie plină de muncă, dar şi de aniversări.

Se ştie că pe 21 decembrie cea mai iubită actriţă de comedie urma să împlinească 82 de ani de viaţă, pe care ar fi trebuit să-i petreacă cu cei mai buni prieteni şi cu familia.

Până atunci, Stela şi Arşinel, alături de colegii lor de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, ar fi avut programate spectacole în Spania, pe 2 şi pe 3 decembrie.

Stela Popescu, ultimul interviu acordat EXCLUSIV pentru Revista Teo

În ziua în care a fost sunată de reporterii Revistei Teo, actrița era la coafor.

„Culoarea este realizata de coafeza mea, nu ma vopsesc singura. O data pe saptamana ma duc la coafor, ma vopsesc la 2-3 saptamani. O femeie trebuie sa fie ingrijita. Nu ajuta la nimic daca te plangi si arati ca viata este trista. Trebuie sa arati ca ai putere.

Nu folosesc vreun produs special. Am avut sansa sa am o mama foarte desteapta. La varsta de 5 ani am facut o operatie la cap, m-a muscat un paianjen otravitor. Mama de frica sa nu raman cheala si sa nu aiba influenta tratamentul, 5 ani ma radea in cap. 5 ani m-a ras pe cap o data pe an. Probabil ca aici a fost inteligenta mamei mele. Eu eram foarte suparata ca toate fetele aveau codite si eu eram ca un baiat tampit.

Si eu banuiesc ca tratamentul gandit de mama mi-a crescut un par foarte sanatos. Nimanui nu-i vine sa creada ca e parul meu. Odata la Teo Trandafir in emisiune m-am luat de par.”, a marturisit artista.

„Nu ma dau cu crema pe fata, spre marea mea rusine ca ar trebui sa o fac. Norocul meu cu servetelel umede care ma salveaza. Dupa ce ma fardez la teatru ma sterg bine cu doua servetele umede si cu asta am terminat tratamentul fetei.

Mama mea avea un ten extraordinar si pana in ultima clipa a aratat bine. Ne ajuta si Dumnezeu. Nu stau prea mult la soare, pe mine nu ma arde niciodata soarele.”, a povestit artista.

Marea artistă voia să petreacă sărbătorile în familie

În noul an, ca orice om, îmi doresc sănătate ca să pot să lucrez în continuare. Ca să pot să joc în continuare, cât s-o putea. Sunt în repetiții cu un spectacol „Chirița” la Iași, la Teatrul „Stela Popescu”. Avem premierea în jur de 15 ianuarie, un spectacol adaptat pentru copii.”, a spus Stela Popescu.

Stela Popescu a transmis un mesaj femeilor din România

Actrița a avut și un mesaj pentru români.

„Doresc tuturor femeilor din țara noastră, în special, aă aibă curajul să privească înainte. Dacă te uiți înapoi s-ar putea să te mai întristezi. Privește înainte, viața este scurtă și frumoasă și trebuie să profităm de fiecare clipă pe care o trăim.”, a transmis artista.

Eu sunt un om vesel și dacă mi se întâmplă ceva. Oamenii nu trebuie să se vaite. Oamenii din jurul meu nu sunt obligați să asite la lucruri triste. Noi de mici am trecut prin lucruri grele, ăștia refugiați din Basarabia. Toți am fost puternici, a trebuit să ne descurcăm. Nu ne plângem, suferim dar nu facem caz public.”, a mai spus actrița pentru huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top