Connect with us

Revistateo.ro

Boala de care suferă Jennifer Aniston de douăzeci de ani

Inedit

Boala de care suferă Jennifer Aniston de douăzeci de ani

Boala de care suferă Jennifer Aniston de douăzeci de ani. Jennifer Aniston, 45 de ani, a declarat recent că, în momentul în care şi-a început cariera în cinematografie, în urma cu aproape 20 de ani, nu reuşea să reţină mai nimic din ce citea şi avea mari probleme cu încrederea în sine. După o serie de controale, actriţa s-a trezit cu un diagnostic ce-I putea pune întreaga carieră în pericol: dislexie.

„Am aflat că sufăr de această tulburare când m-am dus la un consult medical pentru ochelari de vedere. M-au pus să port o pereche de ochelari în stilul celor ai lui Buddy Holly, cu o lentilă albastră şi una roşie şi trebuia să citesc un paragraf. Mi-au dat un test apoi, zece întrebări despre ceea ce tocmai citisem şi cred că am nimerit doar trei răspunsuri corecte. Apoi mi-au pus un computer în faţă care arăta unde erau îndreptaţi ochii mei în timp ce citeam.”, mărturiseşte actriţa pentru The Hollywood Reporter . “Privirea mea sărea peste patru cuvinte şi se întorcea apoi la ultimele două şi aveam şi o formă uşoară de strabism, adică mă uitam un pic cruciş. Chestia asta au corectat-o mereu în fotografii”, a mai povestit Aniston.

Înainte de acest diagnostic Aniston credea mereu că este proastă, iar asta o făcea să nu aibă deloc încredere în ea. „Credeam mereu că nu sunt deşteaptă, nu puteam să reţin nimic”, a mai spus actriţa cunoscută pentru rolul lui Rachel din serialul „Prietenii tăi/ Friends”, pentru care a primit mai multe premii importante, printre care un Emmy şi un Glob de Aur.

În ultimii ani, actriţa a jucat în alte filme celebre, ca „Şefi de coşmar/ Horrible Bosses” (2011) şi „Noi suntem familia Miller/ We’re the Millers” (2013). Cel mai recent rol al său este în filmul ”Annie”, care tocmai a debutat în cinematografe . În februarie 2014, Jennifer Aniston a primit şi o stea pe Hollywood Walk of Fame, prima dintre vedetele din distribuţia „Friends” care primeşte o astfel de distincţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top