Connect with us

Revistateo.ro

Bolile sunt atrase de felul în care gândim și ne comportăm

Stiri

Bolile sunt atrase de felul în care gândim și ne comportăm

Cei care cred în spiritualitate sunt de părere că bolile sunt provocate de noi înșine, prin felul în care ne comportăm. Prudența poate duce la teamă, iar teama la anxietate; calmul poate duce la lene, iar lenea la boli de inimă și obezitate; mania este o exagerare a pasiunii și poate duce la boli nervoase. Totul este logic dacă stăm să analizăm comportamentele noastre de zi cu zi.

Se spune că boala se materializează în funcție de convingerile noastre puternice: cu cât credem cu adevărat că nu suntem buni de nimic, viața ne va demonstra acest lucru printr-o pedeapsă care ne va reține de la lucrurile frumoase de zi cu zi. Boala nu trebuie privită de fiecare dată ca un bau-bau venit din necunoscut ci ca pe o lecție de viață în legătură cu ce trebuie să schimbăm la noi.

Redobândirea armoniei poate fi posibilă numai cu voința noastră, iar pentru a ne vindeca este nevoie să știm ce anume ne-a adus într-o stare de degradare. În adâncurile minții se ascund anumite instincte primare ale omului, pe care, din cauza modernismului, acesta le ascunde de rușine și devine extrem de frustrat. Însă sufletul omului nu trebuie identificat cu niște manifestări psiho-mentale, deoarece aceste tipuri de manifestări întunecă pe deplin conștiința.

Persoanele care cred în spiriualitate consideră că bolile sunt cauzate de faptul că oamenii au deveni străini lor înșiși. O anumită suferință nu poate fi eliminată doar prin urmarea unui tratament medicamentos, care poate fi eficient la nivel fizic, dar care nu vindecă cauzele spirituale ale declanșării anumitor boli.

Pentru a înțelege mai bine bolile care pun stăpânire pe ființa umană, este necesară o abordare psiho-somatică, deoarece emoționalul afectează energeticul și energeticul (chakrele) mișcă celulele și alte organe, formându-se ”derapaje” care se constituie în boli.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top