Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

BOMBA in cazul Elenei Udrea! Deputatii au votat pentru retinerea acesteia, dar impotriva arestarii

UPDATE: Potrivit rezultatului oficial, pentru retinerea Elenei Udrea s-au pronuntat 123 de deputati, iar contra 119. Cererea de retinere a fost aprobata. Rezultatul a fost facut public dupa ce voturile au fost renumarate la cererea PNL.

In ceea ce priveste arestarea,  au fost 115 voturi „pentru” şi 105 „impotriva”. Potrivit anuntului oficial, nu a fost intrunit numarul de voturi necesar pentru incuviintarea arestarii preventive.

Inainte de votul din Camera Deputatilor, Elena Udrea a tinut un discurs in care s-a aparat de acuzele DNA.

„Spun de la tribuna celui mai inalt for al democratiei ce se intampla in Romania! Cazul Elenei Udrea este o actiune care urmareste preluarea puterii.Perdeaua de fum din ce in ce mai transparenta o reprezinta lupta anticoruptie. Nimic nu merita sa abandonam statul de drept si democratia.

Sa nu uitam regimul lui Ceausescu. Da, avem nevoie ca cei care gresesc sa plateasca, ca cei care conduc Romania sa fie corecti. Toate acestea trebuie facute in spiritul statului de drept. Nu trebuie ca catusele sa fie arma letala pentru a prelua puterea celor alegi in mod legitim”, a spus Udrea.

„De ce sa fiu arestata cand o instanta a decis deja ca nu sunt un pericol. Ce fapte recente ale mele justifica faptele DNA? Se arata scopul procurorilor de a ma readuce in arest.Am aratat cum stau cu adevarat lucrurile, asa ca doamna procuror a cerut arestarea mea preventive daca si ce as avea de spus in cele doua spete.

Vor mai face politica si vor mai candida doar cei agreati de sistem. Ceilalti vor fi inlaturati.Suntem singura tara care are un prim ministru pus sub acuzare”, a mai precizat deputatul.

Citeste continuarea pe fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top