Connect with us

Revistateo.ro

Sute de posturi disponibile și un salariu de 21.000 de lei. Care sunt condițiile și ce trebuie să faci

Stiri

BOMBĂ pe piața muncii! Legea pe care o pregătesc ALEȘII

Parlamentarii pregătesc o adevărată „BOMBĂ” pe piața muncii! Recent, proiectul de lege a fost inițiat de către Guvernul României.

Marți, proiectul de act normativ ar putea fi adoptat de Senat, cu unele simplificări. Pentru a munci de acasă sau dintr-un alt loc, activitatea desfășurată la angajator este îndeplinită cu ajutorul tehnologiei, anume să fie realizată cu un laptop, tabletă, telefon etc.

Proiectul de lege privind reglementarea activității de telemuncă a fost inițiat, în vara acestui an, de Guvern, care, între timp, l-a transmis Parlamentului pentru dezbatere și adoptare.

Citește și 4 lucruri pe care nu ar trebui să le faci după ce mănânci. Uite cum îți afectează sănătatea

Astfel, documentul ar putea fi votat de senatori în ședința de marți a plenului, fiind propus pentru adoptare cu unele simplificări față de forma inițială a Executivului. Indiferent de votul Senatului, Camera Deputaților va avea votul decisiv în privința telemuncii.

Concret, telemunca va reprezenta o formă de organizare a muncii în care activitatea salariaților ar putea fi desfășurată la sediul angajatorului. Însă, cu ajutorul tehnologiei, ea se efectuează dintr-un loc diferit.

Conform sursei citate, telemunca va putea fi desfășurată doar voluntar, în mod regulat, în baza unui contract individual de muncă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top