Connect with us

Revistateo.ro

Cristi Borcea

Stiri

CRISTI BORCEA risca sa piarda titlul de Cetatean de Onoare in Valea Boului!

Cristi Borcea ar putea ramane fara titlul de cetatean de onoare al comunei Cruset. Primarul localitatii considera ca fostul actionar din Stefan cel Mare ar pata imaginea comunei, dupa scandalul iscat intre sotia lui, Alina Borcea, si presupusa amanta, Valentina Pelinel.

Putini stiu ca dinamovistul are radacini oltenesti, mama sa nascandu-se in satul Valea Boului, din comuna gorjeana Cruset. In aprilie 2010, primarul Viorel Dragusin i-a daruit lui Cristi Borcea Cheia de Aur a comunei Cruset.
„A fost dorinta comunitatii. In toate interventiile sale, domnul Borcea nu a ascuns niciodata faptul ca este pe jumatate oltean. Presedintele lui Dinamo este respectat de locuitorii comunei noastre si ne mandrim cu faptul ca domnul Borcea este Cetatean de Onoare la Cruset” – povestea edilul Viorel Dragusin, in urma cu 5 ani.

 

CITESTE SI:Mesaj sfasietor de sustinere al fetei lui Cristi Borcea pentru tatal ei
CITESTE SI:Anunt BOMBA : Cristi Borcea va divorta de Alina !

 

Dupa ce fostul manechin Valentina Pelinel a marturisit ca asteapta un copil iar multi au presupus ca Borcea este tatal, se pare ca dinamovistul nu ar mai fi vazut cu ochi buni de comunitatea gorjeana iar primarul ar dori sa-i retraga distinctia.

 

Scandalul dintre femeile din viata lui Cristi Borcea ar putea genera un nou divort pentru dinamovist. Prezentatorul tv Cristi Brancu a declarat saptamana trecuta ca separarea dintre Borcea si sotia sa este inevitabila. „„La aceasta ora, din informatiile pe care noi le avem, pot sa spun cu siguranta ca Borcea nu mai vrea aceasta casnicie cu Alina si nu neaparat din cauza faptului ca a aparut la TV (aceasta fiind o masura disperata, care mai degraba a indepartat-o de Cristi, dar Alina este de profesie… disperata), ci pentru ca aceasta iubire greu de acceptat la nivelul oranduirii morale in Romania – in sensul in care el este casatorit, dar este indragostit de o alta femeie – este foarte puternica”- a spus Cristi Brancu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top