Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Borcea și Pelinel ar trece prin probleme financiare

După nunta cu tam-tam a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea, cei doi amorezi sunt nevoiți să strângă acum cureaua, conform unor surse din lumea mondenă.

Mai sunt câteva luni până când Valentina va fi mamă de gemene, iar Cristi vrea de data asta să le acorde atenție femeilor din viața lui, adică familiei sale, în proporție de 100%.

Publicația online spynews.ro scrie că Valentina Pelinel și Borcea ar fi renunțat la sălile de petrecere și la restaurantele pe care le dețineau, dar și la un bar de noapte din Capitală.

Motivul invocat de cei doi, conform surselor celor de la Spy News este lipsa timpului, însă gurile rele spun că de fapt afacerile nu mai sunt atât de profitabile cum erau acum câțiva ani.

Valentina a preluat de mult o parte din afacerile lui Borcea

Vedeta a declarat pentru Antena 1 că este normal să se ocupe de afacerile partenerului ei de viață, mai ales că el stătea în pușcărie.

„E normal să mă implic în absolut tot ce ține de Cristi, în afacerile familiei. Eu muncesc de la 16 ani și îmi place să fiu activă. Am învățat multe în experiența din America. Am acest noroc și sigur o să mă ajute acea experiență”, a mărturisit Valentina la Antena 1.

„Am lucrat cu vedete internaționale, am cunoscut oameni interesanți. Am făcut tot ce mi-am dorit ca model încă de la 16 ani”, a mai spus Pelinel.

„Fiecare varsta are pasii ei. Eu am trecut de perioada aceea. Important este sa evoluez, sa avansez, si sa stii ce ai de facut pentru fiecare varsta”, a declarat Valentina Pelinel pentru ziarul Libertatea anul trecut.

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali a vorbit despre nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Ce a dezvăluit Cristina Șișcanu despre sarcina Gabrielei Cristea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top