Connect with us

Revistateo.ro

Borcea și Pelinel nu se căsătoresc. Ce face Alina Vidican

Staruri

Borcea și Pelinel nu se căsătoresc. Ce face Alina Vidican

George Becali a dezvăluit ieri că Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu au deloc în plan vreo nuntă, așa cum se știa având în vedere că fostul acționar de la Dinamo e acum liber.

Site-ul wowbiz.ro scrie că persoana care se bucură cel mai tare de această veste este fosta nevastă a lui Cristi, cea de care a divorțat cu surle și trâmbițe. Mai exact, Alina Vidican, aflată la mii de kilometri depărtare de România, exaltă de fericire la citirea știrii că Valentina nu va deveni Borcea.

Surse apropiate ALinei Vidican susțin pentru wowbiz.ro că Alina și-a sunat neamurile și prietenii să își exprime bucuria că Borcea a ales să nu se însoare din nou.

Alina are de gând sî vină în țară cu cei doi copii pentru a se revedea cu Cristi și pentru a discuta despre viitorul micuților.

Borcea a fost căsătorit de două ori. Prima nevastă a acționarului dinamovist a fost Mihaela, iar a doua Alina. Valentina ar urma să fie cea de-a treia femeie cu numele Borcea. Deocamdată, nu se știe nimic despre o a treia nuntă.

CITESTE SI: Gigi Becali a vorbit despre nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Alina Vidican ar fi zburat spre Turcia

Becali a aruncat informația pe piață: Adio, nuntă!

„Eu nu știu dacă mai vrea copil. La Cristi niciodată nu știi la ce să te aștepți. Ce are el în cap știe doar el. Nu mă mai întrebați de nuntă, că nu va avea loc nicio nuntă. Mi-a spus mie. După atâția ani în pușcărie, trebuie să-și revină, să se liniștească, are alte priorități„, spunea latifundiarul din Pipera acum ceva timp.

„Sunt sincer cu voi, nu doar că nu m-am ocupat în ultimii patru ani, dar nu mă ocup de nimic în următorul an, pentru că sunt inapt. (…) Mă duc la terapie psihiatrică la Geneva, am programat deja! Dorm două ore pe noapte, iau patru, cinci medicamente, nu mă interesează afacerile, vreau să mă refac după experienţa închisorii.

Visez şi acum şobolani, acesta este adevărul! (…) În nimic nu mă implic până când nu mă refac! Directorii să facă afacerea că de aia îi plătesc, asociatul e şi el acolo, eu mă duc la Geneva, în Elveţia, că vreau să mă fac bine.”, a declarat Borcea pentru evz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top