Connect with us

Revistateo.ro

Borşul te scapă de mahmureală şi multe alte afecţiuni

Naturiste

Borşul te scapă de mahmureală şi multe alte afecţiuni

Borşul te scapă de mahmureală şi multe alte afecţiuni. Nu se ştie momentan de ce, dar se pare că borşul trezeşte omul din beţie şi face mahmureala mult mai suportabilă. Ba mai mult, se pare că acesta înlătură toate problemele care vin legate de intoxicaţia cu alcool.

Totodată, băutura din popor este indicată şi în cazul unor boli respiratorii, sinuzită, oboseală cronică şi multe alte afecţiuni, făcându-l alimentul pe care e musai să-l ai în casă.

Aşadar, când este recomandat să consumăm borş?

Când avem probleme respiratorii (astm, bronşită, sinuzită). Două căni de borş băute zilnic te pot scăpa de aceste afecţiuni. Se recomandă cure de câte trei săptămâni, cu 15 minute înainte de a mânca.

Tuberculoză. Dacă bei o jumătate de litru de borş pe zi înainte de mesele principale, bacteriile care provoacă această boală vor fi blocate şi nu se vor mai putea dezvolta.

Alcoolism. Ai exagerat cu paharele şi vrei să te trezeşti din beţie? Bea 1-2 litri de borş. A doua zi repetă procedeul, de data asta doar cu un litru şi vei vedea cum scapi de durerile de cap şi ameţeală. Mai mult, se pare că cei care beau zilnic borş nu vor mai simţi nevoia de alcool.

Indigestie sau stări de vomă . Pentru asta se bea zilnic un pahar de borş înainte de masă. Atenţie! Nu se recomanda consumul borşului sub această formă dacă suferi de dispepsie acidă.

Oboseală. Chiar şi pentru această stare se bea un sfert sau o jumătate de litru de borş. Vei vedea cum organismul tău se va revigora rapid, fără să consumi energizante din comerţ.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top