Connect with us

Revistateo.ro

Bradley Cooper si Irina Shayk s-au logodit

Stiri

Bradley Cooper si Irina Shayk s-au logodit

Bat clopote de nunta in lumea mondena. Bradley Cooper si Irina Shayk s-au logodit, scrie Ok Magazine US.

Actorul Bradley Cooper se pregateste sa devina tata, insa pana la marele eveniment din viata sa, s-a gandit sa o ceara, in sfarsit, pe Irina Shayk. Modelul rus care a devenit cunoscut dupa relatia cu Cristiano Ronaldo traieste o poveste de iubire ca in filme alaturi de celebrul actor.

„A cerut-o dupa ce a aflat ca este insarcinata”

„Cooper a cerut-o in casatorie pe Shayk dupa ce a aflat ca este insarcinata”, a declarat un apropiat al cuplului pentru site-ul monden radaronline.com.

Actorul de 40 de ani va avea un copil cu Irina Shayk, cei doi apropiindu-se dupa ce ingerasul de la Victoria’s Secret l-a lasat pe Ronaldo.

Cine sunt Bradley Cooper si Irina Shayk

Bradley Charles Cooper este un cunoscut actor si producator din Statele Unite ale Americii. A studiat la Actors Studion Drama School la Universitatea News School inainte de a incepe sa joace in filme. A jucat in numeroase productii care au intrat in box-office-ul american. Printre cele mai cunoscute filme ale sale se numara „Guardians of the Galaxy” (2014), „Failure to launch” (2006) si „Serena” (2014).

Cooper a aparut si in serialul de televiziune „Sex and the city”, productie care l-a facut extrem de popular.

CITESTE SI: La cateva zile dupa ce a nascut, Antonia a semnat primul contract pentru fiul ei, Akim

Irina Shayk este fotomodel din Rusia, cunoscuta pentru aparitiile sale in Sports Illustrated Swimsuit Issue intre 2007 si 2014. Este unul din modelele Victoria’s Secret, insa faima ei a explodat dupa ce s-a afisat cu Cristiano Ronaldo. Rusoaica a fost impreuna cu jucatorul de la Real Madrid timp de 5 ani, intre 2010 si 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top