Connect with us

Revistateo.ro

TV

Bravo, ai stil începe în seara de Revelion!

Așteptarea a luat sfârșit. Competiția stilului revine pe micile ecrane cu o formulă nouă, cu concurente proaspete și cu multe surprize chiar în seara de Revelion, pe 31 decembrie de la ora 20.

„Sunt foarte nerabdatoare sa revenim in fata telespectatorilor cu o emisiune atat de iubita, care a schimbat, inca de la lansare, viata celor care apreciaza estetica vestimentara, modul in care este purtata o tinuta si in care hainele vorbesc despre personalitatea noastra.

Ma bucur ca a devenit un adevarat ghid pentru cei de acasa, si pentru concurente, prin sfaturile pertinente transmise, cu buna credinta si pasiune, de membrii juriului ! Incepe un nou sezon, o noua calatoriei pentru acele tinere care isi doresc sa demonstreze ca sunt creative, talentate si ca merita marele premiu de 100. 000 de lei si titlul de !

Le doresc succes concurentelor si abia astept sa ne cunoastem din ce in ce mai bine pe platourile de filmare „, a declarat Ilinca Vandici, conform Kanal D.

In acest sezon vor fi la putere acele concurente care vor reusi sa castige aprecierea juratilor si a telespectatorilor prin maiestria cu care combina elemente vestimentare accesibile si prin modul in care „compozitia” va spune ceva despre cea care o poarta.

Si pentru ca orice tinuta poate fi schimbata radical si deveni remarcabila printr-un detaliu bine plasat, concurentele vor putea sa apeleze la Retouch Studio, o noutate a acestui sezon, locul in care gasesti tot ceea ce ai nevoie, cu o singura conditie: sa stii ce cauti.

Cristina Mihaela, una dintre cele mai valoroase foste concurente , va fi acolo si le va ghida pe concurente atunci cand vor avea nevoie de putina magie pentru alcatuirea tinutei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top