Connect with us

Revistateo.ro

kate winslet

Inedit

BRAVO, Kate Winslet! Actrita a refuzat Photoshopul intr-o reclama pentru a nu le forma o imagine irealista tinerelor!

Kate Winslet a inclus o clauza intr-un contract cu L’Oreal prin care refuza sa fie retusata in Photosop in reclamele si revistele in care face publicitate produselor lor. Motivul ei? Tinerele trebuie sa aiba o imagine realista asupra vedetelor, pentru a avea o imagine corecta si asupra propriului aspect!

Kate Winslet se opune frumusetii nerealiste promovata in reviste si in reclame si refuza ca imaginea ei sa fie prelucrata in Photoshop. Ea a inclus o clauza de neretusare in contractul ei de publicitate cu L’Oreal. Ea si-a motivat decizia spunand ca se considera responsabila, alaturi de alte figuri publice, pentru formarea noilor generatii de femeile.

„Cred ca, atunci cand se uita in reviste, vad femei care au avut succes in cariera si vad oameni pe care sa ii urmeze drept modele si vreau ca intotdeauna sa spun adevarul despre cine sunt, pentru ca generatia tanara sa aiba lideri puternici. Suntem responsabili pentru a creste femei tinere puternice, acest lucru e important pentru mine”, a spus Kate Winslet la E! News.

CITESTE SI: Cu ce vedetă semeni, în funcție de zodie

CITESTE SI: Toată lumea a văzut Titanic dar (aproape) nimeni nu știe aceste secrete despre film

Kate Winslet este de multa vreme un critic aspru pentru imaginile prelucrate in Photoshop care prezinta o imagine eronata a persoanelor publice, lucru care afecteaza stima de sine a fetelor si femeilor. In 2009, a declarat, ca a returnat o serie de fotografii dupa ce a vazut cat de retusate sunt si a cerut sa fie publicate variantele originale: „Am riduri aici, este foarte evident. „Voi, baieti, mi-ati netezit fruntea. Puteti sa o refaceti?” As prefera ca femeile sa zica despre mine: „Pare mai batrana”, decat „Parca e de piatra”.”

Iata ce bine arata Kate Winslet la varsta de 40 de ani:

Bravo, Kate Winslet!

Bravo, Kate Winslet!

Bravo, Kate Winslet!

Bravo, Kate Winslet!

Bravo, Kate Winslet!

Bravo, Kate Winslet!

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top