Connect with us

Revistateo.ro

BREAKING NEWS: BOMBARDAMENT cu 13 morți la o stație de troleibuz din Donețk (Ucraina)

Stiri

UPDATE: BOMBARDAMENT cu 13 morți la o stație de troleibuz din Donețk (Ucraina)

Războiul din Ucraina s-a reluat cu evenimente sângeroase. Un cartier al orașului Donețk, până azi destul de liniștit deși se află într-o regiune de conflict, a fost pătruns de un obuz, susține un reprezentant al Primăriei Locale, scrie Agerpres.

UPDATE 14:45: Ministrul rus de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a avut prima reacție în cazul atentatului de azi dimineață de la stația de troleibuz din sudul orașului Donețk: Este o „provocare grosolană” după întâlnirea de la Belrin

UPDATE 14:00: Kievul îi acuză pe separatiști că ei s-ar afla în spatele bombardamentului

UPDATE 13:00: OSCE: Peste 5.000 de persoane au fost ucise în conflictul din Ucraina

Donețk este fieful separatiștilor proruși, o zonă de conflict între armata ucraineană și insurgenții trimiși de la Moscova. Douăsprezece persoane au fost ucise într-un bombardament azi dimineață, care se aflau în troleibuz, și o altă persoană care a trecut prin stație. Forțele separatiste din Donețk susțin că armata ucraineană a lansat acest bombardament. Evenimentul nefericit s-a petrecut în raionul Bosse din orașul ucrainean Donețk.

De la anexarea Crimeei, o serie de evenimente sângeroase au avut loc în Ucraina. Schimbarea puterii a născut controverse în țară și chiar o Revoluție la Kiev. Ucraina este în clipa de față scindată în două: vestul, apropiat de ideea integrării în Uniunea Europeană și aderarea la NATO, iar estul, apropiat de Rusia. Mai mulți șefi de state și oficialități importante privesc cu mare teamă la evenimentele care nu se mai termină în estul Ucrainei.

Vom reveni cu amănunte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top