Connect with us

Revistateo.ro

BREAKING NEWS. SIMONA HALEP a pierdut FINALA TURNEULUI CAMPIOANELOR

Inedit

BREAKING NEWS. SIMONA HALEP a pierdut FINALA TURNEULUI CAMPIOANELOR

Simona Halep a pierdut în fața Serenei Williams în Finala Turneului Campioanelor de la Singapore, cu 6-3, 6-0. Americanca Serena Williams și-a luat revanșa în fața româncei noastre . Cu toate acestea, Simona Halep este prima jucătoare care învinge un număr unu mondial și prima jucătoare care învinge numprul trei în clasamentul WTA. În acest moment, Simona Halep urcă pe locul 3 în clasamentul WTA și este una dintre speranțele în tenisul românesc.

„A fost o săptămână minunată pentru mine și nu ar trebui să fiu tristă. Felicitări Serena Williams, ai fost cea mai bună. A fost un vis să fiu aici și sunt foarte fericită. Vreau să mulțumesc prietenilor și familiei”, a declarat Simona Halep în urmă cu câteva momente.

Simona Halep a făcut ieri istorie! Tenismena româncă a învins-o pe Radwanska în meciul de la Singapore cu 6-2, 6-2, ceea ce a propulsat-o direct în finala Turneului Campioanelor. Simona Halep, locul 4 în clasamentul WTA și a învins-o cu un scor istoric pe poloneza Agnieszka Radwanska, care se află pe locul 6 în același clasament mondial. Simona Halep a întâlnit-o în ultimul meci din cel mai important turneu al carierei sale, din nou, pe Serena Williams, pe care a învins-o deja o dată cu 6-0, 6-2.

CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE RADWANSKA

Serena Williams este o jucătoare profesionistă de tenis din Statele Unite ale Americii, în prezent pe locul 1 mondial. A câștigat de-a lungul timpului 30 de titluri la Grand Slam, 15 la simplu și 13 la dublu feminin. Serena a mai câștigat și patru medale olimpice, trei la dublu feminin și una la simplu feminin. Serena Williams are o soră mai mare, Venus, care este și ea tenismenă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top