Connect with us

Revistateo.ro

BREAKING NEWS. Simona Halep ajunge în FINALA TURNEULUI CAMPIOANELOR!

Stiri

BREAKING NEWS. Simona Halep ajunge în FINALA TURNEULUI CAMPIOANELOR!

Simona Halep face din nou istorie! Tenismena româncă a învins-o pe Radwanska în meciul de la Singapore cu 6-2, 6-2, ceea ce o propulsează direct în finala Turneului Campioanelor.

Simona Halep este pe locul 4 în clasamentul WTA și a învins-o cu un scor istoric pe poloneza Agnieszka Radwanska, care se află pe locul 6 în același clasament mondial. Simona Halep o va întâlni în ultimul meci din cel mai important turneu al carierei sale, din nou, pe Serena Williams, pe care a învins-o deja o dată cu 6-0, 6-2.

CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS

„Nu mă aşteptam să ajung în finală, am muncit foarte mult în fiecare zi. Azi am jucat foarte bine, a fost meciul perfect. Am vrut să termin cât mai repede punctele, serviciul a mers foarte bine. Mâine, cu Serena, va fi o zi nouă, un meci nou, diferit de cel din grupe. Ştiu că Serena va fi mai concentrată mâine”, a susținut Simona Halep, scrie gândul.info

Victoria Simonei Halep este una istorică deoarece devine prima româncă pe care o vom putea vedea în Finala Turneului Campioanelor. Simona Halep „va intra cu alt moral mâine, în meciul cu Serena Williasm”, susține fostul tenisman român, Florin Segărceanu, pentru Realitatea TV.

„Este o oră astrală a Simonei, se află într-un moment de grație. În tenis se numește a fi în zonă, atunci când încrederea în tine este uriașă digeri altfel greșelile. Simona Halep a jucat fiecate minge, nu s-a gândit la set ci la fiecare punct. Când ai focusul ăsta pe schimbul de mingi, ești de neclintit”, se arată încântat Cristian Tudor Popescu, într-o intervenție telefonică făcută la Realitatea TV, comentând meciul tenismenei românce.

Finala Turneului Campioanelor se va desfășura mâine între Serena Williams și Simona Halep.(foto articol)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top