Connect with us

Revistateo.ro

Bruce Jenner este exrem de supărat pe fiicele sale. Află motivul!

Stiri

Bruce Jenner este extrem de supărat pe fiicele sale. Află motivul!

Bruce Jenner nu este foarte fericit în această perioadă, din mai multe motive. Procesul de schimbare de sex îl afectează destul de mult (nimeni nu a zis că e ușor să îți schimbi sexul după zeci de ani în care ai fost bărbat) iar la acest episod se adaugă și faptul că fetele lui nu se pot abține să nu divulge informații confidențiale despre tatăl lor.

Lucrurile se complică în viața lui Bruce Jenner, mai ales acum în timpul filmărilor celui de-al zecelea sezon al reality-showului femeilor Kardashian. Și Bruce Jenner filmează un documentar tip serial despre schimbarea sa de sex însă acesta se teme că atât Kim cât și Khloe Kardashian vor divulga informații pe care el nu dorește ca publicul să le afle, în sezonul 10 din „The Kardashians”.

CITEȘTE ȘI: KRIS JENNER VORBEȘTE DESPRE DESPĂRȚIREA DE BRUCE

Nu știm dacă Bruce Jenner va reuși să le închidă gura fiicelor sale pentru a fi mai discrete, dar cert este că acesta trebuie să se pregătească serios în declarații după accidentul provocat în urma căruia a murit o femeie.

Bruce Jenner este tatăl vitreg al lui Kim Kardashian și este un fost sportiv cunoscut, campion olimpic în 1974 și 1976, după care a intrat în lumea afacerilor și apoi a devenit personaj popular de televiziune. A șocat opinia publică în momentul în care a mărturisit că vrea să devină femeie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top