Connect with us

Revistateo.ro

Eugenia Şerban găteşte o reţetă de peşte DELICIOASĂ

Stiri

BUCĂTĂRIA LUI TEO: Eugenia Şerban găteşte o reţetă de peşte DELICIOASĂ

Propunerea de astăzi din Bucătăria lui Teo este plachia de crap a actriţei Eugenia Şerban, pe care Teo a „acuzat-o” că găteşte prea bine, lucru jumate furat, jumate moştenit de la bunica sa.

Cele trei bucătărese iscusite şi-au pus şorţul şi au trecut la treabă. prima sarcină istovitoare a fost enumerarea ingredientelor, alese cu grijă de masterchefi.

CITEŞTE ŞI: Cum faci o negresă DELICIOASĂ? Află din Bucătăria lui Teo

Invitata de azi ne-a dat şi câteva sfaturi practice, de la alegerea roşiilor pentru plachie şi până la modul în care aranjăm peştele pe tavă, pentru a putea fi servit cât mai uşor.

Şi pentru ca nimeni să nu aibă de comentat, Teo le-a pus la dispoziţie colegelor de blat (de bucătărie) cele mai bune condiţii de lucru, astfel ca totul să meargă…brici.

În timp ce cuptorul se încingea, atmosfera se relaxa şi ea, mai ales că, în Bucătăria lui Teo, gătitul e o joacă pentru copii. Vedetele noastre au trecut la tocat, mai ales că Teo şi Maia şi-au utilat bucătăria cu o serie de ustensile noi.

Spre mijlocul emisiunii, ce să vezi? Maia toca ceapă, iar lui Teo mai să-i dea lacrimile că o vede pe fata ei tot mai experimentată într-ale bucătăriei, motivul pentru care a decis să pornească acest proiect de la bun început.

Interacţiunea dintre cele trei personaje a animat atât de tare atmosfera, încât peştele a fost gata numaidecât.

Înainte de a urmări reţeta de AICI, vă avertizăm că urmează imagini care vă pot provoca o poftă de mâncare ieşită din comun!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top