Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Bucuria prichindeilor. Ce seturi a lansat Lego

O veste minunata pentru cei mici. Lego Juniors Cars 3 a fost lansat, dupa o asteptare destul de lunga. Piesele nu sunt foarte diferite fata de prima varianta, dar aduce cateva seturi foarte interesante pentru copii.

Prima varianta Lego Juniors Cars a aparut in 2011 si a fost facuta dupa Disney Pixar Cars 2. Modelele au prins atunci foarte bine la cei mici. Seturile erau destinate categoriilor de varsta 5-12 ani si 7-12 ani. Acum, cei de la Lego au coborat varsta publicului si seturile Juniors Cars 3 sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani. Asta inseamna ca Lego Juniors Cars 3 vine cu piese adaptate unui segment mai jos de varsta, care se imbina foarte usor si care au instructiuni foarte simple.

Lego Juniors Cars 3 vine in mai multe seturi si toate reusesc sa incite curiozitatea copiilor. De exemplu, avem setul Lego Juniors pentru Disney Pixar Cars 3, o incursiune in lumea Disney Pixar Cars. Jocul este o combinatie de piese Lego Clasic, are instructiuni prietenoase cu copii. Asamblarea pieselor a fost gandita pentru a fi distractiva pentru prichindei.

Un alt set interesant este Lego Juniors Cars 3 10745 Florida 500 Final Race. Setul contine 3 masinute de cursa, un camion de transpor pentru acestea, standul de curse – care este foarte usor de construit, steaguri de culoare rosie si verde, arcul pentru linia de start-finish, bariere pentru traseu, dar si un podium pentru castigator.

Dupa atatea curse, masinile au nevoie de verificari tehnice. Aici, cei de la Lego Juniors au gandit la setul „Smokeys Garage”. Acesta cuprinde rampe autor, macara mobila pentru ridicarea masinutelor, carucioare pentru atelier, etc. Masinutele isi pot schimba pneurile aici sau pot avea parte de o verificare tehnica inainte de a intra din nou in cursa.

Exista, de asemenea, seturi pentru cei care sunt prea pasionati de viteza. Acestea contin un aparat radar, masina de politie, un serif sau bariere. De asemenea, pentru care raman in pana, au la dispozitie un set de interventie, cu masina de tractare si tot ce este necesar pentru ca masina sa fie dusa la destinatie.

In Romania, seturile Lego Juniors sunt disponibile in oferta Noriel, cel mai mare magazin romanesc de jucarii. Aici puteti alege dintre o serie de seturi care mai de care mai distractive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top