Connect with us

Revistateo.ro

Bursucu'

Blog

Bursucu’

In general, partenerii se devoreaza in emisiuni. Puteti lua asta in ambele sensuri, de bine sau de rau. Se consuma reciproc cu placere sau dimpotriva, cu un soi de rautate, am vazut asta la neprofesionisti.Se privesc cu invidia prostului nesigur, cu teama imbecila ca alalalt ar putea fi mai bun. Groaznic. M-a ferit bunul Dumnezeu toata viata mea adulta.

Secretul unei emisiuni fericite in doi e bucuria de a lucra impreuna in armonie si incredere, credei-ma.. Am trait sentimentul asta alaturi de Antonio Passarelli, de la care am invatat fabulos si a carui eruditie continua sa ma intimideze, un om caruia nu-i pot multumi vreodata indeajuns pentru universurile pe care mi le-a explicat, facandu-mi-le mici si accesibile…

Acum a venit vremea sa invat sa rad si sa dansez la televizor de la Adrian Cristea, unul dintre cei mai veseli oameni pe care ii stiu, cel caruia multi ii spun „Bursucul”. Eu o sa-i spun „bine-ai venit”, abia astept sa dansam in asteptarea urmatoarei zile. Un partener de emisiune de televiziune e fratele tau, prietenul si confidentul tau, confortul tau, daca stii sa-l pretuiesti.
Iar eu cred ca stiu.

6 Comments

6 Comments

  1. irina

    2015-01-20T22:08:57+02:00 at 2015-01-20T22:08:57+02:00

    Cele doua buze au vorbit…
    Cum care buze? Ale Biancai Dragusanu. Unde au vorbit? Exact la Teo in emisiune. Da, la acea Doamna Teo care nu cu multa vreme in urma afirma pe post ca n-o sa cheme niciodata nulitati, ca nu pricepe de ce aceasta pipita apare pe toate posturile, cu tot cu buzele din dotare. Atunci Teo se arata indignata, epustuflata, ba chiar ranita in propriul intelect. Dar se pare ca acum nu mai e. La fel s-a intamplat si in cazul manelelor. Daca dupa revenirea ei in televiziune, Teo isi pastra inca acea nota de intelectual care nu promoveaza nonvaloarea, respingand total ideea de manele sau de Dragusance in emisiunea ei, se pare ca, dupa numai un sezon, Teo si-a schimbat orientarea dupa trend sau… dupa raiting. Asa ca, invitat fiind sa dezbata un frumos subiect, Jean de la Craiova interpreta atunci o „frumoasa” manea fix la Teo in emisiune. Probabil ca, atunci cand l-a invitat sa cante pe celebrul Jean, Teo isi inchipuia ca o sa interpreteze o arie de Verdi. Dupa ce si-a vazut emisiunea „violata” de cantarile manelistice ale chiparosului craiovean, parca-i placu. Drept pentru care, in sezonul din vara transmis de la mare au curs la manele, si din fata si din spate, exact ca valurile marii care se rasfrang si se sparg cap in cap la mal, ca-n vorbele poietului. Fireste ca, dupa acea editie „spactaculoasa” estivala, sezonul din toamna si cel din prezent si-au pastrat noile tendinte. Adica, cu invitati din ce in ce mai nuli, pe care-i pune fie sa se prefaca ca gatesc (ca de exemplu pe Elena Udrea – ce ma intereseaza pe mine, cetatean, sa o vad pe Udrea la cratita, ca doar nu vreau s-o iau de nevasta, ba dimpotriva, ma intereseaza ce face ea in politica, pentru ca asta ma afecteaza in mod direct), fie ca spala rufe sau calca chiloti, ajungand sa o invite chiar pe cea pe care se jura ca n-o s-o cheme in veci. Ei, iata ca „vecii” s-au scurs cam repede si momentul intalnirii de gradul 0 s-a produs. Vizibil emotionata si cu catelul pe genunchi, Bianca a vorbit. De data asta chiar a vorbit, cu dictionarul in buzunar, ca la scoala, pentru ca „solemnitatea” momentului intalnirii cu Teo nu i-a permis sa se manifeste ca de obicei. Si-a ales cu grija cuvintele, gesturile, privirile. Ba chiar i-a croit lui Teo, pe loc, un bolero (oare asa se scrie?) dintr-o perdea neagra, din aia de pus pe morti.
    In alta ordine de idei, din pacate, media (cea de masa) determina producatorii unor emisiuni (care candva aveau valoare intrinseca – cum a fost si emisiunea lui Teo inca de la inceputuri) sa recurga la fel si fel de tertipuri pentru audienta. Ca na, asa e in televiziune, n-ai audienta, n-ai ce pune pe masa. Si cum Teo nu se poate pune (inca) ea pe sine pe masa, cum se procedeaza la altii, nu dam nume ca sa nu le facem reclama, nu de alta, dar trebuiau sa cumpere cate o masa dupa fiecare emisiune, producatorii lui Teo au decis sa-i dea dracu’ toate principiile prezentatoarei si s-au pus pe invitat personaje din alte povesti, ca doar-doar, i-o privi si pe ei poporul (ala incultul care se uita la glumele lui Teo ca vitelul in tabelul lui Mendeleev). Si cum operele lui Verdi nu sunt pe placul ascultatorilor de Salam, privitorii fideli de la Kanal D-ul turcilor cantaciosi de unde s-au inspirat conationalii nostri ai caror stramosi provin din neam hindus vecin cu turcii, la Teo se aude acum si candva-ingrata-manea, ba chiar se si danseaza pe ritmuri orientalo-tiganesti, toate pentru raiting. Asa se intampla cand pana si lui Teo ii ghioraie matele. Are si ea un copil de crescut, facturi de platit, o noua garderoba de cumparat… si cate altele. Teo s-a schimbat nu doar fizic, ci si-a schimbat si atitudinea, si principiile si viziunile si intr-o oarecare masura si moralitatea.
    Ma uitam la Teo (ma refer la editia aceea cu masa dreptunghiulara si cu invitati pusi laolalta sa gandeasca si sa discute despre anumite subiecte – in scop de entertainment, fireste) pentru ca aveam ceva de invatat, era funny, dar un funny cu replici mai inteligente, un umor mai cizelat, si mai ales autoironic. Acea editie a fost cea mai reusita, din punctul meu de vedere. Pacat ca producatorii media se orienteaza dupa vant si pacat ca ii ia vantul si pe cei candva „cu greutate”.
    Cele doua buze (ale Biancai) au vorbit pentru ca celelalte doua buze (ale lui Teo) cer de mancare. Mai ramane s-o vedem si pe Tonciu cu tot cu noul nas si cu noile buze, dar cu vechiul creier, acelasi creier nefunctional. Noroc cu Crudu ca are contract cu Antena 1…

    • Mihaela

      2015-01-21T02:48:15+02:00 at 2015-01-21T02:48:15+02:00

      Eu nu cred ca Teo este multumita de emisiunea ei, dar nu cred ca are ce face intre doi concurenti atat de „puternici”. Degeaba il adduce Teo in emisiune pe Puric, daca pe ProTv si Antena 1 e guta si narcisa ei vor face rating..si repet, nu cred ca Teo alege invitatii, ar trebui sa ne gandim si din acest punct de vedere poate i se impune

  2. ABCtrans.ro

    2015-01-21T12:31:20+02:00 at 2015-01-21T12:31:20+02:00

    Foarte tare emisiunea ta Teo… Felicitari si tine-o tot asa.

  3. Maria

    2015-02-27T16:51:49+02:00 at 2015-02-27T16:51:49+02:00

    Rusine! Daca va mai respectau ceva oamenii in trecut, acum sa fiti sigura ca ati decazut in ochii oamenilor cu un iq mai ridicat. Cat despre acel bursuc pe care l-ati adus, este pur si simplu grotesc. Aveti un copil pe care sunt sigura ca nu il lasati sa se uite la astfel de emisiuni, insa sunteti model pentru copiii altora. Asa nu ne place!

  4. laura

    2015-03-11T10:50:02+02:00 at 2015-03-11T10:50:02+02:00

    Vreau sa fac si eu un comentariu

  5. laura

    2015-03-11T11:15:06+02:00 at 2015-03-11T11:15:06+02:00

    Traiesc in strainatate de 15 ani si vad in paralel emisiuni din Grecia si Cipru. Nu exista la iei ieftina babilonie care se afiseaza la noi in emisiuni… O murdarie umana pe sticla,ce invatam noi pe noile generatii,ce principii de viata le dam?Ce s a intamplat cu tara noastra? Libertatea care a venit dupa comunism s a aplicat foarte gresit la noi… Pe Teo o ador in ciuda schimbarii pe care a facut o in emisiune si care probabil ca i-a fost si impusa. Sant de acord cu primul comentariu ,ca emisiunea era mai reusita inainte ,se discuta pe diferite teme,iar talentul comunicativ a lui Teo si umorul ei erau foarte savurabile..In prezent observ la Teo ca naturaletea si spontaneitatea rareori si le mai arata,nu se mai simte in elementul ei . Ce sa mai vorbim de Maruta care demult cand a inceput era un prezentator inspirat ,iar acum s a banalizat la „marele canal ” Pro tv. Ar fi bine Teo sa se intoarca la vechiul format al emisiunii. Dar ce sugestii dau eu cand marea prostime din tara noastra isi spune cuvantul, prin probabil audienta pe care o face emisiunea…Ma bucur ca existi Teo esti o persoana minunata ,carismatica dar trebuie sa faci ceva cu emisiunea ta, s a cam banalizat…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top