Connect with us

Revistateo.ro

Bursucu', coplesit de durere dupa moartea lui Cornel Patrichi. Stiam ca urmeaza sa se intample...

Stiri

Bursucu’, coplesit de durere dupa moartea lui Cornel Patrichi. „Stiam ca urmeaza sa se intample…”

Bursucu’, cel care a lucrat cu Cornel Patrichi mai bine de 6 ani la „Dansez pentru tine”, stia ca marele coregraf nu mai are forta sa lupte cu boala.

Adrian Cristea, cunoscut in lumea showbizului ca Bursucu’, se interesa zilnic de starea de sanatate a mentorului sau, Cornel Patrichi. Sotia acestuia, Cornelia, i-a spus ca zilele sunt numarate iar marele coregraf nu mai are forta sa lupte cu cancerul.

Bursucu’ a fost unul dintre coregrafii tineri care au pornit pe acest drum datorita lui Cornel Patrichi. „Eram un pusti cand il urmaream pe Cornel Patrichi dansand. El a fost cel care m-a inspirat si care m-a indemnat sa ma apuc de coregrafie. Era, si sunt sigur de asta, cel mai bun dansator al Romaniei.

CITESTE AICI: A MURIT CORNEL PATRICHI

Bursucu’ povesteste ca perioada petrecuta cu Cornel Patrichi la show-ul „Dansez pentru tine” a fost una extraordinara, caci a avut ocazia sa invete lucruri pe care nicio scoala nu ti le poate oferi. „In cei 6 ani pe care i-am petrecut impreuna in Buftea, am reusit sa inteleg ce inseamna pasiunea pentru dans. Ce inseamna sa iubesti dansul si sa il respecti. Era minunat. L-am idolatrizat pe Cornel Patrichi si l-am urmarit tot timpul” – a marturisit Bursucu’.

CITESTE SI: Cine a fost Cornel Patrichi
CITESTE SI: Ce spune Teo Trandafir despre moartea lui Cornel Patrichi

In ceea ce priveste starea de sanatate a lui Cornel Patrichi, Bursucu’ povesteste ca stia ce urmeaza sa se intample. „Am vorbit la telefon cu doamna Cornelia Patrichi in urma cu o zi si stiam ca nu se simte deloc bine…Chiar daca simteam ca se va intampla, nu voiam sa ma gandesc ca idolul meu se va stinge.” – a spus Bursucu’.

Teo trandafir, o fana a elegantei si stilului lui Cornel Patrichi, a postat un mesaj emotionant pe blogul sau.
Chiar dacă a trecut la cele veșnice dezamăgit de noi, de ei. De multe. El e un simbol, știu ce timp verbal folosesc, pentru ca marile însemne ale vremurilor nu mor.

Ies din scena, atat, pentru a face loc celor pe care i-au format sa le urmeze destinele, arta. Cornel Patrichi a luptat și a câștigat.

A luptat pe vremuri cu mentalitățile vechi, pentru ca era un răzvrătit, a luptat acum cu astea de azi, din același motiv. Cornel Patrichi a murit, după ce a trait cum se cuvine sa ne amintim. Cu pasiune.”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top