Connect with us

Revistateo.ro

Buzele perfecte pentru Crăciun

Stiri

Buzele perfecte pentru Crăciun

Unul din trendurile pentru acest sezon este Lip-Gloss-ul (Luciu de Buze) cu efect „Frost”!
Luciurile de buze de acest gen sunt super în vogă în sezonul de iarnă și dau senzația unor buze strălucitoare și înghețate, perfect pentru sărbătorile de anul acesta!E o modalitate ușoară de a-ți pune în evidență buzele făcându-le să pară mai mari și fine!Acest trend este inspirat din anii 90  și a fost prezentat la multe Fashion Show-uri ale marilor designeri din lume!

Pentru acest Crăciun coordonează-ți buzele cu trendul actual de iarnă 2014: Pentru nişte buze roşii, super festive, perfecte pentru Crăciun tot ce trebuie să faci este să aplici un ruj roșu pur cu efect mat sau strălucitor, apoi în aceeași nuanță de roșu aplicați Lip Gloss-ul cu efect „Frost” peste, în mai multe straturi până considerați că ați ajuns la consistența dorită! Perfect pentru orice petrecere, masă sau seară festivă de Crăciun dar trebuie să fiți pregătite ca să atrageți privirile din jur fiind observate mai mult și să atrageți atenția asupra voastră, deoarece acest trend implică puțină extravaganță!

Pro tip: 1. Pentru că buzele sunt factorul WOW, evitați machiajul dramatic al ochilor sau conturarea excesivă a feței! Mergeți pe un machiaj natural și minimal pentru un efect superb fără a îngreuna fața! Un eyeliner, mascara și niste blush este suficient pentru a completa machiajul. Tot ce vrem este sa atragem atenția asupra buzelor cu acest look!
2. Persoanele cu tenul deschis la culoare trebuie să evite nuanțele închise de acest gen de lip-gloss, nuanțele de roz, roșu, portocaliu vă v-a complimenta tenul și lumina fața!
3. De asemenea în poze, buzele tind să fotografieze mai deschise la culoare, deci încercați diferite nuanțe pentru fotografia perfectă!

Identificarea produsului:Luciul de buze cu efect Frost poate fii transparent sau puternic pigmentat, extrem de lucios cu micro-particule care sclipesc. Dacă întâlniți probleme la cumpărarea Gloss-ului, întrebați un specialist din magazin care vă poate ajuta!

Acest articol a fost scris de George Ioan Popescu, specialistul TeoTrandafir.com în secțiunea machiaj.

2sb7fix

shutterstock_63110260

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top