Connect with us

Revistateo.ro

Calea spre un ten frumos

Frumusete

Calea spre un ten frumos

Hidratarea este cel mai important pas. Deși este un sfat banal, pe care l-ai auzit de nenumărate ori, multe persoane nu îl iau în considerare. Este foarte important să te hidratezi atât din interior cât și din exterior. Bea cel puțin 2-3 litri de apă pe zi, iar pielea ta va avea o strălucire naturală, frumoasă. De asemenea, este esențial să folosești o cremă hidratantă, special formulată pentru tipul tău de ten. Dacă ai un ten gras, caută o cremă pe bază de apă, dar nu neglija hidratarea. Multe femei cu tenul uleios se feresc de creme, însă aceasta este o greșeală, ale cărei repercursiuni se vor vedea în timp. Există formule speciale pentru a ajuta fiecare tip de piele.

CITEȘTE ȘI: PRIMERUL – TRUCURI ȘI SFATURI 

Nu te feri de produsele homemade. Prepară singură, în confortul casei tale, măști și tratamente din ignrediente naturale. Acestea acționează într-o perioadă mai îndelungată de timp, însă sunt foarte eficiente și nu agresează tenul. Caută ingrediente care avantajează tipul tău de piele și aplică un astfel de tratament o dată pe săptămână. Astfel îți vei ajuta tenul foarte mult și vei stimula regenerarea celulelor. Exfoliează-te o dată pe săptămână cu zaț de cafea, sau un amestec din zahăr brun și ulei de măsline.

Mișcarea este la fel de importantă. Cel puțin 30 de minute de cardio pe zi sunt necesare pentru a pune circulația în funcțiune și pentru a elimina toxinele din organism mai rapid. Beneficiile sportului sunt nenumărate, iar unul dintre acestea este îmbunătățirea considerabilă a aspectului tenului.

Pentru a oferi o îmbunătățire suplimentară, poți folosi un ser sau un tratament intensiv de noapte, cu un conținut bogat de antioxidanți și nutrienți. Crema pentru ochi este la fel de importantă. Alege o formulă ușoare, deoarece pielea din această zonă este extrem de sensibilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top