Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Calitati pe care le apreciaza barbatii la o femeie

In afara de calitatile fizice, exista cateva calitati pe care le apreciaza barbatii la o femeie si de care tin cont intr-o relatie.

Nu este de ajuns sa fii foarte frumoasa si sa ai sex-appeal. Barbatii isi doresc ceva mai mult de la femeia de langa ei.

In primul rand, un barbat apreciaza abilitatile femeii de comunicare. O conversatie inteligenta, sa fie pe aceeasi lungime de unda si sa rada la glumele lui il cuceresc pe orice barbat. Bineinteles, un barbat va aprecia si simtul umorului unei femei si va vrea sa rada la glumele sale.

In al doilea rand, barbatii se dau in vant dupa femeile care stiu sa fie gazde bune. Degeaba stie o femeie cum sa se comporte in oras, daca in casa nu reuseste sa se comporte exemplar.

In acest caz, o femeie care stie sa gateasca si sa isi faca invitatii sa se simta bine va fi intotdeauna o posibila partenera de viata pentru un barbat. Asa cum se stie, „dragostea trece prin stomac”. Daca reusesti sa ii pregatesti unui barbat un preparat care sa ii aduca aminte de copilarie, atunci vei fi irezistibila pentru el.

O alta calitate apreciata de catre barbati la o femeie este independenta. Cei mai multi dintre barbati nu isi doresc langa ei o femeie care sa depinda de ei.

Calitatile care sunt foarte importante pentru un barbat

Dorinta femeii de a-si face o cariera si de a o imbina cu succes cu viata de familie este o calitate dorita de aproape toti barbatii.

Citeste si: Cele 3 tipuri de sarut care iti arata ca te iubeste enorm

Printre alte calitati pa care le apreciaza barbatii la o femeie, se afla si feminitatea. Nimic nu doreste mai mult un barbat decat sa se afiseze la bratul unei femei puternice, increzatoare in ea. Aceasta trebuie sa sa stie sa isi arate atuurile fizice in orice imprejurare. Este o permanenta competitie intre barbati pentru a avea langa ei o femeie atragatoare, iar o tinuta potrivita poate face mereu diferenta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top