Connect with us

Revistateo.ro

Camelia Potec, dezvăluiri despre sarcină

Monden

Camelia Potec, dezvăluiri despre sarcină

Camelia Potec este însărcinată. Peste câteva luni urmează să vină pe lume copilul ei. Se pare că va avea o fetiță. La începutul sarcinii a avut probleme din cauza grețurilor. Acum, se pare că este mai bine. Însă au apărut alte dificultăți. Are mai multe kilograme. Cântărește cu 11 kilograme mai mult acum, deci se mișcă mai greu. În timpul unei emisiuni a vorbit despre sarcină. Află ce a spus sportiva.

Camelia Potec, informații despre sarcină

“Nu sunt foarte bine pentru că am suferit o mică accidentare, mi-am rupt un degețel de la picior. Acum sunt bine, mă mișc mai greu, am 11 kilograme în plus. Nu mai sunt la fel de energică, abia urc scările. Sarcina decurge bine, am început să beau cafea să mănânc carne.

Am avut probleme cu stările de rău și grețurile, eu eram o carnivoră convinsă. Viitorul meu soț mă răsfăța și înainte, el a fost mai îngrijorat pentru noi, nu știa ce să mai facă. Pentru mine este prima oară, am suferit amândoi din acest punct de vedere. O să nasc prin cezarină pentru că natural mi se pare cam de neacceptat, pentru mine, cel puțin.

CITEȘTE ȘI: Hilary Duff este din nou însărcinată

CITEȘTE ȘI: Beyonce este însărcinată?

Micuța mișcă, dar nu o simt foarte tare, avem momente când ne jucăm, când ajung acasă, după o zi de muncă.”, a spus Camelia Potec în cadrul unei emisiuni, potrivit libertatea.ro.

Camelia Potec a dezvăluit că va naște prin cezariană deoarece nașterea naturală i se pare cam de neacceptat, cel puțin pentru ea, a spus sportiva, în cadrul emisiunii, conform sursei menționate anterior.

Grețurile și stările de rău de la începutul sarcinii nu au ocolit-o. Acum, însă, este bine, dar din cauza kilogramelor acumulate până acum, a început să se miște mai greu.

Micuța din burtica sportivei a început să fie activă, dar Camelia spune că nu o simte încă foarte tare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top