Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Campion olimpic, salvat de cancer de un fan. Ce a observat acesta la el

Un campion olimpic la inot a primit o noua sansa la viata, dupa ce un fan a reusit sa il salveze asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat.

Mack Horton a primit un email neobisnuit de la un fan, care i-a recomandat sa mearga de urgenta la medic, caci s-ar putea sa aiba o problema grava si sa fie consultat.

Campionul de anul acesta la 400 de metri freestle a mers la medic, iar acesta i-a indepartat o alunita care s-ar fi putut transforma intr-o alunita canceroasa.

Mack a fost imediat internat si i s-a indepartat alunita pe care o avea pe piept.

Imediat dupa operatie, Mack a dezvaluit ca doar pentru ca un fan l-a sfatuit sa consulte un medic acum poate spune ca este in siguranta.

In timpul Olimpioadei de la Rio, sportivul a fost in atentia presei, iar medalia de aur pe care a castigat-o l-a transformat intr-un erou al tarii sale.

Din fotografiile din anul 2012, alunita lui Mack parea sa fie mult mai mica.

”Tot respectul persoanei care a trimis un email echiipei medicale si m-a sfatuit sa merg la consult. Bun sfat. Foarte bun sfat”, a scris Horton in dreptul fotografiei in care le-a dezvaluit tuturor ca a trecut printr-o operatie.

Mack Horton / foto: Instagram

Mack Horton / foto: Instagram


Pentru ca este un sportiv profesionist la inot, acesta isi arata mereu pieptul in competitii, iar fanii mai atenti pot observa orice modificare pe care o face.
Salvat de cancer de un fan / foto: Instagram

Salvat de cancer de un fan / foto: Instagram

Sportivul de origine australiana a avut noroc, mai ales ca locuitorii din tara sa sunt extrem de predispusi la cancer de piele, iar aproximativ 66% dintre oamenii acestei tari vor fi diagnosticati cu boala pana la varsta de 70 de ani. Aproximativ 2000 de australieni mor in fiecare an din cauza cancerului de piele.

Acum, acesta va merge mult mai des la control, pentru a vedea daca nu si celelalte alunite pe car ele are pe piele ar putea deveni periculoase pentru el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top