Connect with us

Revistateo.ro

Campionul Marcus Kowal este in doliu. Baietelul lui a fost omorat de o femeie de 72 de ani

Stiri

Campionul Marcus Kowal este in doliu. Baietelul sau a fost omorat de o femeie de 72 de ani

Luptatorul MMA Marcus Kowal este indurerat. Baiatul sau, Liam, a fost omorat de o batrana de 72 de ani aflata in stare de ebrietate, intr-un accident stupid.

Una din stelele sportului international, luptatorul de arte martiale Marcus Kowal si-a luat ramas bun de la fiul sau, ucis intr-un accident rutier. O femeie de 72 de ani a dat peste caruciorul in care se afla micutul, scos la plimbare de matusa lui in varsta de 15 ani. Batrana a fugit de la locul faptei, insa politia a prins-o la timp.

„Traim un cosmar. Nu stim ce va fi cu noi de acum inainte”, a declarat sportivul pentru cotidianul Expressen. Vestea tragica a aparut azi in presa internationala, desi accidentul s-a produs sambata trecuta, pe 3 septembrie. Marcus Kowal se afla in locuinta sa din Hawthorne, California, in momentul producerii accidentului. La un moment dat, luptatorul MMA a auzit sirenele politiei si ale ambulantei pe strada unde locuieste si a iesit sa vada ce s-a intamplat.

„Cand am vazut caruciorul dezmembrat, aruncat in cealalta parte a strazii, stiam ca fiul meu a murit”, a marturisit Kowal pentru aceeasi publicatie. Liam si matusa lui au fost dusi la spital, desi medicii stiau ca baietelul are sanse minime de supravietuire. Dupa episoade lungi de resuscitare, doctorii au dat vestea trista: Liam a murit.

Campionul Marcus Kowal este in doliu. Baietelul lui a fost omorat de o femeie de 72 de ani-1

In urma pierderii fiului sau, campionul a declarat ca va crea o organizatie caritabila in memoria lui Liam. „Era iubirea vietii mele. Nu se putea compara cu nimic din ce ma facea fericit. Liam nu a murit degeaba si voi transforma moartea sa in ceva pozitiv, din care sa avem toti de invatat”, adauga luptatorul.

Campionul Marcus Kowal este in doliu. Baietelul lui a fost omorat de o femeie de 72 de ani-2

„Noapte buna, bebelusule. O sa fii mereu cu noi!”, a postat tanarul luptator pe contul sau de socializare.

Campionul Marcus Kowal este in doliu. Baietelul lui a fost omorat de o femeie de 72 de ani-3

Marcus Kowal este un jurnalist si luptator profesionist MMA din Statele Unite.

Sursa foto: Daily Mail

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top