Connect with us

Revistateo.ro

Cancerul nu poate rapi frumusetea nimanui: "Fericirea mea nu mai depinde de iubire"

Stiri

Cancerul nu poate rapi frumusetea nimanui: „Fericirea mea nu mai depinde de iubire”

Fiecare om poarta o cruce pe lumea aceasta, iar cancerul vine cu un bagaj emotional si o lupta cu propriul corp ce te face sa vezi viata altfel.

Impactul pe care aceasta boala il are asupra aspectului fizic poate fi devastator atat in ochii pacientului, cat si in ochii celorlalti.

Fotomodelul de succes Mieko Rye a avut curajul sa pozeze avand cancer mamar. Intrucat cariera ei depinde de imagine, sesiunea de fotografii pe care a facut cheala fiind da un imbold tuturor femeilor cu aceasta boala de a tine capul sus, de a nu se da batute pentru nimic in lume.

Cu toate ca viata ei de zi cu zi depinde de cariera in modelling, Mieko nu si-a plans niciodata de mila, ba dimpotriva.

„Am avut ideea sa fac o sesiune foto in timp ce luptam cu cancerul. Cand mi-am inceput cariera ca model acum 20 de ani, nu eram deloc prototipul frumusetii femeii americane. Mi-au spus ca am pielea prea inchisa la culoare, ca aveam forme sau ca parul mea era prea cret si cu aspect uscat.

Concurs: Fii imaginea CALENDARULUI FEMEII si castiga un iPhone 6s: „SA TE IUBESTI ASA CUM ESTI!”

Calendarul femeii 2016 „SA TE IUBESTI ASA CUM ESTI!”

Dupa ce industria modei a fost acaparata incetul cu incetul de brazilience cu forme (n.r.: contrazicand regula modelelor anorexice), cariera mea a luat avant. Mi-am gasit nisa. Sa fiu exotica si ambigua, etnica, mulatra, era genial!

Acuum, multe dintre caracteristicile care imi definesc cultura nu le mai am: sprancene, par, gene si nici macar sani…

Chimioterapia mi-a anulat toate calitatile fizice de care eram mandra. E umilitor sa ma uit in oglinda si sa nu mai vad femeia pe care am inceput sa o iubesc. Fiecare zi este o zi cu termene limita: imi pierd apetitul pentru mancare, nu mai am chef sa imi tin copilul in brate, stau pe banca de rezerva pentru ca nu mai am loc pe pasarela.

Cancerul te distruge fara sa te gandesti. Pe de alta parte, am avut oportunitatea de a ma reconstrui pe interior. Am aruncat toate lucrurile de care nu aveam nevoie in sufletul meu si am inceput sa cresc din nou.

Cancerul nu poate rapi frumusetea nimanui Fericirea mea nu mai depinde de iubire-1

Faptul ca acum sunt singura e o binecuvantare pentru mine: nu mai depind de nicio relatie amoroasa, lipsa carierei ma face sa ma simt in sfarsit libera.

Cancerul nu poate rapi frumusetea nimanui Fericirea mea nu mai depinde de iubire-2

Fericirea mea nu mai depinde de iubire, incredere, loialitate sau aprobarea din partea celor care ma inconjoara. Sunt pur si simplu Mieko. Nu am nimic de ascuns. Am cancer mamar in faza 3 si nu m-am simtit niciodata mai frumoasa in toata viata mea”, scrie supermodelul intr-o postare pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Mieko Rye

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top