Connect with us

Revistateo.ro

Cancerul pe care multe femei in confunda cu cistita

Sanatate

Cancerul pe care multe femei in confunda cu cistita

Acest tip de cancer este deseori confundat cu cistita, pentru ca simptomele resimtite sunt extrem de asemanatoare. Femeile care au aceste simptome ar trebui sa fie foarte atente si sa mearga de urgenta la medic, pentru ca neglijenta le poate costa chiar viata. Este vorba despre cancerul de vezica.

Se pare ca acest tip de cancer este tot mai des intalnit si reprezinta o adevarata amenintare la adresa femeilor, doarece in randul acestora forma pe care o ia boala este mult mai agresiva decat in randul barbatilor. Simptomele cancerului de vezica te pot face sa crezi ca suferi de cistita, lucru care transforma maladia intr-o boala si mai periculoasa. Majoritatea femeilor care sufera de aceasta maladie descopera prea tarziu care este adevarata cauza a sangerarilor si a durerilor pe care le resimt.

CITESTE SI: SEMNUL ALARMANT CARE ITI INDICA PREZENTA CANCERULUI CERVICAL

CITESTE SI: PALMELE ROSII INDICA O SERIE DE BOLI GRAVE

Principalele simptome care ar trebui sa ingrijoreze orice doamna sau domnisoara sunt: sangerarile la urinare, durerile la urinare, senzatia de usturime in zona genitala si urinarile frecvente. Multe femei primesc pentru inceput un tratament pentru cistita, insa daca situatia nu se amelioreaza medicul specialist trebui sa trimita pacienta la o serie de investigatii amanuntite. Desi este greu de depistat si face foarte multe victime, cancerul de vezica poate fi tratat atunci cand este descoperit la timp.

Persoanele care se expun des la substante chimice sunt supuse unui risc crescut de imbolnavire si ar trebui sa mearga in mod regulat control. Specialistii spun ca acest tip de cancer este vindecabil 100% daca se descopera in stadiile timpurii. Daca ai astfel de simptome este indicat sa mergi cat mai urgent la medic si sa faci o serie de analize. S-ar putea sa nu fie vorba doar despre o banala cistita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top