Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cand asculti cum toarce o pisica te poti vindeca de aceste boli!

O pisica la casa omului e ca o cutie de medicamente! Nu doar ca iti mangaie sufletul prezenta unei feline dar te si tine departe de cele mai periculoase afectiuni.

Conform mai multor studii stiintifice, atunci cand toarce o pisica se produce un lucru incredibil in creierul nostru: ne scapa de anxietate si durerile de cap cauzate de problemele de zi cu zi. Cei care se ocupa zi de zi de o pisica au sanse reduse de a se pricopsi cu boli cardiace.

CITESTE SI: Moldova are talent: Pisica care stie sa cante gama Do Major VIDEO

CITESTE SI: 4 semne ca animalutul tau de companie ESTE DEPRIMAT

Nivelul colesterolului rau din sange scade la fel si trigliceridele. De asemenea, torsul unei pisici este folositor persoanelor care nu pot dormi noaptea intrucat sunetul pe care acesta il scoate relaxeaza creierul.

Potrivit cercetatorilor, persoanele care detin animale de companie au toate sansele sa scape de depresie deoarece sunt preocupati cu alte tipuri de activitati si nu au timp sa se concentreze asupra dramelor personale la fel de mult.

In plus, persoanele care s-au confruntat cu un atac de cord traiesc mai mult.

CITESTE SI: Crezi că eşti pregătit pentru o pisică?

CITESTE SI: VIDEO WOW. O pisică SUPER-INTELIGENTĂ ghicește MEREU unde se ascunde bila!

Pisica toarce cu o anumita frecventa – intre 25 si 150 hertzi – care ajuta la refacerea energiei dupa o zi obositoare si reorganizarea densitatii osoase. In plus, frecventa cu care toarce o pisica se pare ca are o influenta asupra revitalizarii celulelor tale.

Sursa foto: newevolutiondesigns.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top