Connect with us

Revistateo.ro

Când începe Exatlon Sezonul 2

Exatlon

Când începe Exatlon Sezonul 2

Telespectatorii nu mai au răbdare până la viitorul Exatlon. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: când începe Exatlon Sezonul 2?

Emisiunea s-a încheiat la sfârșitul lunii mai, iar câștigător a fost desemnat actorul Vladimir Drăghia din Echipa Faimoșilor.

Show-ul a ținut cu sufletul la gură milioane de români seară de seară, punând Kanal D în fruntea clasamentului la audiențe.

Producătoarea emisiunii Corina Diaconescu a acordat un interviu pentru ziarul Click în care a povestit câteva lucruri pe care cei de acasă nu aveau de unde să le știe despre emisiunea-fenomen.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă cu emisiunea Exatlon. Declarațiile lui Cosmin Cernat la revenirea în țară

De ce a divorțat Cristian Daminuță, viitorul concurent de la Exatlon

Sezonul doi, în ianuarie 2019? Nu se știe!

„Emisiunea a fost făcută la nivelul maxim la care se putea face în acel moment. Întotdeauna poţi veni cu un plus. E evident că totul se poate îmbunătăţi. Şi aşa va fi şi la următorul sezon. (…) Echipa şi cu mine nu ne-am văzut.

Telespectatorii au văzut cam tot, de la ce au mâncat concurenţii, până la cum şi unde au dormit, ce activităţi aveau. Noi filmat toată ziua şi dădeam cele mai bune momente. Realitatea a fost exact cea care s-a văzut”, a declarat Diaconescu în acel interviu.

Aceasta a mai spus că nu există încă o dată la care vor începe filmările pentru sezonul următor. În mediul online s-a speculat multă vreme că show-ul va începe în toamnă, însă având în vedere că încă nu s-a făcut promovare pentru noul sezon cel mai probabil Exatlon va începe la începutul anului următor, undeva prin ianuarie, așa cum s-a întâmplat și cu prima ediție.

Ce a lipsit cel mai mult în Republica Dominicană?

„La fel ca şi concurenţilor, comunicarea cu familia. Bine, eu puteam comunica cu ei, însă mi-a fost greu că nu i-am avut acolo. Cei doi copii, care erau în timpul şcolii, şi soţul nu putea veni să mă viziteze. Mulţi ar fi vrut să vină acolo”, a adăugat Corina Diaconescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top