Connect with us

Revistateo.ro

Retete internationale

Cannelloni spinaci e ricotta (tuburi de paste umplute cu spanac si urda)

Cannelloni spinaci e ricotta (tuburi de paste umplute cu spanac si urda)

500g cannelloni x 500g foi lassagne proaspata

400g spanac congelat
700g urda
2 oua
150g parmezan
1l de sos bechamel
Sare
Piper
1 varf de nucsoara
1 usturoi
Ulei de masline
Punem intr-o tigaie ulei de masline si doi catei de usturoi, calim usturoiul unpic si adaugam spanac, sare si lasam cateva minute. Cand spanacul este gata, il strecuram, il amestecam cu urda, cu ouale, sare, piper si un varf de nucsoara si un praf de parmezan ras.
Cu compozitia respectiva umplem cannelloni. Ungem o tava cu unpic de unt, aranjam cannelloni inauntru, le acoperim cu sos bechamel, mai adaugam un varf de nucsoara si parmezzan ras. Le punem la cuptor, la 160 de grade, aproximativ 30/40 minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Retete internationale

To Top