Retete internationale
Cannelloni spinaci e ricotta (tuburi de paste umplute cu spanac si urda)
Cannelloni spinaci e ricotta (tuburi de paste umplute cu spanac si urda)
500g cannelloni x 500g foi lassagne proaspata
400g spanac congelat
700g urda
2 oua
150g parmezan
1l de sos bechamel
Sare
Piper
1 varf de nucsoara
1 usturoi
Ulei de masline
Punem intr-o tigaie ulei de masline si doi catei de usturoi, calim usturoiul unpic si adaugam spanac, sare si lasam cateva minute. Cand spanacul este gata, il strecuram, il amestecam cu urda, cu ouale, sare, piper si un varf de nucsoara si un praf de parmezan ras.
Cu compozitia respectiva umplem cannelloni. Ungem o tava cu unpic de unt, aranjam cannelloni inauntru, le acoperim cu sos bechamel, mai adaugam un varf de nucsoara si parmezzan ras. Le punem la cuptor, la 160 de grade, aproximativ 30/40 minute.