Connect with us

Revistateo.ro

Cântăreața Bethany-Maria Beales a plecat dintre noi

Stiri

Cântăreața Bethany-Maria Beales a plecat dintre noi

Vești triste! Din păcate, Bethany-Maria Beales în vârstă de 20 de ani s-a stins din viață. A căzut de la etaj. Află detaliile despre cazul cutremurător.

Doliu în muzică. S-a stins la 20 de ani

Cântăreața Bethany-Maria Beales a plecat dintre noi. Avea 20 de ani. Tânăra a căzut de la etajul clădirii în care locuia. A fost deschisă o anchetă pentru ca polițiștii să afle cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Tânăra a fost găsită fără suflare. A căzut de la etajul 19 pe o terasă deschisă care se afla la etajul 6 al clădirii în care Bethany locuia.

Conform poliției locale, un bărbat și o femeie au fost arestați. Amândoi au 38 de ani. Au fost suspecți de crimă, dar au fost eliberați ulterior. Cu toate acestea, în continuare sunt sub investigație.

Familia cântăreței este în stare de șoc. ”Beth a fost o persoană bună, amuzantă, loială, inteligentă, talentată și foarte frumoasă. Ea a schimbat viețile tuturor care au fost destul de norocoși să o cunoască și să fie iubiți de ea. A fost mai mult decât o fiică, nepoată, verișoară, soră vitregă, mătușă, fină și prietenă. Ea era întreaga lume pentru noi.”, au fost cuvintele scrise de familia tinerei în cadrul unui comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: DOLIU în lumea fotbalului! S-a stins din viață o legendă! Fanii sunt ȘOCAȚI. A lăsat în urmă multă durere

CITEȘTE ȘI: DOLIU în România! S-a stins un MARE om! Vești triste! Din păcate, este adevărat! A plecat dintre noi! Dumnezeu să îl odihnească!

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Doliu! O îndrăgită actriță de telenovele s-a stins din viață

O îndrăgită actriță de telenovele s-a stins din viață. A Pierdut lupta cu o boală îngrozitoare: cancerul. Cornelia Frances avea 77 de ani. Este cunoscutăpentru rolul său din ”Home and Away”. A interpretat rolul lui Morag Bellingham. Cu câteva luni înainte de a pierde lupta cu teribila boală, anunțase care este starea sa de sănătate.

Cornelia Frances, îndrăgită actriță de telenovele, s-a stins din viață. Suferea de cancer
Cornelia Frances, a fost o actriță de origine britanică. A declarat că aproape și-a pierdut viața după ce a ierdut sânge în urma unui ulcer de la nivelul gâtului. „Am descoperit că am cancer de vezică. Apoi, s-a răspândit la osul șoldului, care s-a fracturat”, a povestit actrița pentru The Daily Telegraph, potrivit spynews.ro.

De asemenea, a adăugat că a pierdut sângr în urma unui ulcer de la nivelul gâtului. ”Când am dezvoltat ulcerul în gât, chiar am crezut că de data aceasta norocul meu s-a terminat, într-un final,” a mai declarat actrița pentru sursa menționată anterior.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Boala din cauza căreia s-a stins Stela Popescu. Ce trebuie să știi
Stela Popescu s-a stins, în data de 23 noiembrie 2017, și a lăsat un mare gol în sufletul întregii Românii. Actrița a făcut un stop cardio respirator și din păcate nu a reușit să fie salvată la timp.
Simptomele infarctului miocardic pot aparea cu o luna inainte de producerea acestuia, iar ultimele cercetari arata ca acesta poate fi prevenit chiar si cu cateva zile.

Atacul de cord se produce prin blocarea unei artere coronare. Rolul acestor artere este fundamental. Ele furnizeaza sangele oxigenat inimii. Infarctul se produce atunci cand o placa din interiorul coronarei se rupe si se formeaza cheaguri de sange in jurul ei. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top