Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

De ce cântarul tău indică mereu ACEEAȘI GREUTATE

Te-ai confruntat cu situația în care, oricât de multe diete ai urmat, cântarul nu cobora ci arăta mereu la fel: greutatea ta este stabilă. Ți-a venit să dai cu el de pământ sau poate chiar ți-ai luat unul nou și ai văzut că se poartă la fel? Uite ce greșeli faci!

1. RENUNȚI LA MÂNCAT
Dacă ai renunțat brusc la mâncare pentru că vrei să slăbești, tocmai acesta ar fi motivul pentru care nu mai pierzi din kilograme. Pare un adevărat paradox, nu-i așa? Cu cât renunți mai brusc la mâncare cu atât metabolismul tău va funcționa mai lent, se va pune într-un stadiu de supraviețuire și va încerca să absoarbă tot ce poate la prima mușcătură de ceva. Tocmai de aceea multe persoane care țin dietă și nu mănâncă mai nimic în timpul zilei, iar la ora la care au îmbucat un croissant simplu, kilogramele sunt tot aceleași.

CITEȘTE ȘI: STRATEGII DE SLĂBIT PENTRU PERSOANELE CARE NU AU TIMP DE ELE
2. NU ȚII CONT DE GRUPELE DE ALIMENTE
Ai nevoie de toate grupele de alimente, chiar dacă urmezi o cură de slăbit. Cântarul tău îți va arăta că nu ai scăzut deloc deoarece toate elementele de care are nevoie corpul tău îl fac să funcționeze mai rapid, inclusiv în procesul de slăbire: proteine, carbohidrați, vitamine plus alți nutrienți.

3. UIȚI SĂ BEI APĂ
Dacă eviți să bei apă pentru că îți este frică să te îngrași, e cea mai mare absurditate pe care o poți face. Retenția de apă îți poate crea mari probleme de sănătate. Apa are rolul de a te scăpa de toxine prin transpirație, lucru pe care ți-l dorești dacă vrei ca al tău cântar să nu arate mereu aceeași cifră.

4. NU FACI SPORT
Dietă fără sport nu prea există, mai ales dacă vrei rezultate în timp rapid. Fă exerciții în fiecare zi (măcar 30 de minute) pentru a reduce grăsimea din locurile nedorite.

Sursa foto: thebeautyhunter.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top