Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Capricornii au o zi TRISTĂ. Citește sfatul zilei de 12 septembrie 2017

Capricornii au o zi destul de mohorâtă. Ziua de 12 septembrie le aduce multe momente de cumpănă.

Sfatul zilei de 12 septembrie 2017 pentru zodia ta

BERBEC – Nu îți face prea multe iluzii în legătură cu ceea ce se va întâmpla în ziua de mâine. Tot ce e bun îți este rezervat. Ai răbdare! Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR – Grijile tale sunt firești, mai ales acum că începi o nouă etapă din punct de vedere profesional. Numărul norocos al zilei: 2.

GEMENI – Te păcălești singur. Ai senzația că lucrurile se rezolvă de la sine, că unii oameni chiar sunt sinceri cu tine. Trezește-te la realitate. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC – Nu te grăbi. Totul se realizează pas cu pas. Fii atent la felul în care evoluează lucrurile dacă vrei ceva de calitate. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU – Ai un as în mânecă și ar fi bine să profiți de asta. Azi îți poți schimba soarta în bine. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ – Te frământă anumite lucruri și nu ai habar cum să le spui prietenilor apropiați. Fii sincer oricât de dureros ar fi totul. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ – Te lovești de tot felul de situații care mai de care mai imprevizibile. Fă-le față cu naturalețte. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION – Lasă-i pe cei din jur să te critice, să spună ce vor. Tu știi cel mai bine cum ești, de fapt. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR – Înainte să spui ceva care poate deranja, calmează-te. Nu te grăbi să îi judeci pe cei din jur. Numărul norocos al zilei: 14.

CAPRICORN – E o zi posomorâtă din toate punctele de vedere. Odihnește-te. E cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR – Nu te juca cu sentimentele celor din jur. Fii sincer. Numărul norocos al zilei: 22.

PEȘTI – Decide-te o dată pentru totdeauna. Trebuie să faci o alegere care vizează viața ta personală. Numărul norocos al zilei: 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top