Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Capricornii au parte de o vizita neplacuta! Citeste sfatul zilei de 11 octombrie pentru zodia ta!

Capricornii au parte de o vizita neplacuta azi. Trebuie sa isi puna in functiune talentul actoricesc daca vor sa iasa bine din situatia stanjenitoare care le va da batai de cap. Citeste sfatul zilei din 10 octombrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Stabileste care este persoana din familie in fata careia te poti deschide fara niciun fel de regret. Decide-te asupra subiectului de care vrei sa scapi, problema care atarna de umerii tai ca un bolovan. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te lua dupa ce spune lumea. Nu iti fac bine barfele, iar cu cat le dai mai multa crezare, importanta persoanelor care iti fac rau va creste. Numarul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Previziuni karmice pentru 12- 18 octombrie 2015: Varsatorii si Leii se REDESCOPERA!

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Anumite persoane iti cer explicatii fara sa aiba nicio legatura cu viata ta si asta te deranjeaza foarte tare. Spune-le ce te nemultumeste si nu ii lasa sa intre in intimitatea ta. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu iti face griji in legatura cu banii, chiar daca acum situatia pare iesita de sub control. Pastreaza-ti optimismul pentru ca vei vedea ca lucrurile se vor rezolva de la sine. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te sfii sa spui ceea ce ai pe suflet. Deschide-ti inima si spune mereu ceea ce simti. Daca tii problemele in tine va fi mai rau. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ordoneaza-ti gandurile si fa exceptie de la musuroiul de probleme care nu iti dau pace. Daca vrei sa fii cu adevarat fericit, propune-ti cu tarie asta. Numarul norocos al zilei: 12.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top