Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Capricornii se distreaza pe cinste! Citeste sfatul zilei de 24 octombrie pentru zodia ta!

Capricornii au dezlegare la distractie. A sosit momentul sa se simta bine dupa saptamanile zbuciumate prin care au trecut. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu aluneca pe panta pesimismului daca visele tale nu se realizeaza cat ai pocni din degete. Fara putina rabdare nu vei reusi sa ajungi nici macar la start. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai incredere in ceea ce iti rezerva viitorul pentru ca va fi numai de bine. Nu iti fie teama de proiectele care acum ti se par dificile. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA 24 – 30 OCTOMBRIE 2015

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Studiaza, cerceteaza, cauta noi metode pentru a te destinde. Nu incerca sub nicio forma sa te demoralizezi spunand ca nu iti iese nimic bine. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Lasa lucrurile sa se mai aseze un pic si nu porni pe picior de razboi la drum. Fii constant in ideile tale si aplica-le pas cu pas. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Niciodata sa nu spui niciodata! Pui imposibilul in fata, fara a te documenta suficient inainte oricarei probleme. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu renunta la iubire oricat de mult rau iti fac oamenii din jur. Paseste cu incredere spre ceea ce te asteapta. Numai de tine depinde daca vei fi fericit sau nu. Numarul norocos al zilei: 21.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top