Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Capricornii sunt prinsi in capcanele INVIDIEI! Citeste sfatul zilei de 28 noiembrie pentru zodia ta!

Capricornii sunt prinsi in capcanele invidiei. Acesti nativi nu reusesc sa scape de frustrari si pot face greseli care ii vor costa ulterior. Citeste sfatul zilei de 28 noiembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai mare grija la gesturile bruste pe care le faci azi. Nu toata lumea are starea de a te intelege 100%. Daca nu vorbesti cu subiect si predicat si treci peste faptul ca ceilalti nu au inteles mare lucru din ce le-ai spus, repeta de o mie de ori acel lucru pana iti sfefuiesti cum trebuie propozitia. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Deschide ochii bine atunci cand vrei sa ajungi departe. A atinge un varf presupune a fi foarte abil incat sa-ti calculezi bine pasii. Nu te baza ca functia pe care o detii acum va fi pentru eternitate. Numai de greselile tale depinde daca vei ajunge departe sau te vei opri pe drum. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Horoscop URANIA 28 noiembrie – 4 decembrie 2015: descopera influenta lui SATURN

CITESTE SI: Previziunile astrologului Vanessa Zigmund pentru decembrie 2015. Zodiile REVIGORATE de traseul lui Pluto

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu iti face planuri in functie de deciziile altora, oricat de bune ti s-ar parea la prima vedere. Tu stii cel mai bine care sunt parghiile pe care le ai in fata si de care te poti folosi in orice moment. Fii constant in ideile tale si construieste-ti marele proiect etapa cu etapa. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu mai este cazul sa crezi in povesti lacrimogene, in promisiuni frumos ambalate, in propozitii scrise parca de un scriitor cu Nobel pe dulap. Ai trecut de mult de perioada in care totul ti se parea frumos. Vitrinele pline cu sclipici si obiecte de lux nu trebuie sa iti mai spuna nimic, caci nu acolo e fericirea. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Priveste cu detasare in jurul tau si trage o gura de aer. Tu trebuie sa iti trasezi limitele si nu ai nevoie de nimeni altcineva care sa decida in locul tau, mai ales in acest moment destul de dificil. Fa un pas inainte si prinde curaj sa continui drumul pe care l-ai ales. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai parte de sprijin in cautarea adevarului. Vrei sa se faca dreptate si simti ca nu te mai poti desfasura intr-un mediu unde se minte, unde oamenii nu vor nici in ruptul capului sa fie sinceri. Crede in ceea ce vrei sa faci si nu te lasa umilit nici macar de persoanele la care tii. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top