Connect with us

Revistateo.ro

Capricornul incepe luna foarte prost. Citeste sfatul zilei de 1 august 2016

Sfatul zilei

Capricornul incepe luna foarte prost. Citeste sfatul zilei de 1 august 2016

Capricornul incepe luna extrem de prost. Va primi o serie de critici, care mai de care mai de neinteles pentru el. Citeste sfatul zilei de 1 august 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: CAPRICORN

Oamenii te-au ales ca o tinta perfecta pentru ca vulnerabilitatea ta din aceasta perioada este vizibila. Incearca sa maschezi starea ta reala de spirit pentru a nu le permite celorlalti sa faca ce vor din tine, sa te incalece prea tare. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Esti sub influenta unei informatii care te-a pus intr-o ipostaza extrem de proasta. Nu poti trece usor peste sentimentele care te incearca din greu, dar poti sa incerci sa intelegi ca nu e capatul lumii, nu? Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Unele vise nu se implinesc precum ai bate din palma si trebuie sa realizezi asta. Coboara din nori si fa curat in jurul tau. Sunt prea multe iluzii care te pacalesc. Numarul norocos al zilei: 3.

Horoscop Minerva 31 iulie – 6 august 2016 – Uranus retrograd aduce schimbari imprevizibile

Horoscop Mihai Voropchievici august 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu mai are rost sa iti faci procese de constiinta pentru ca ai ajutat oameni care azi iti intorc spatele. Multumeste-te cu faptul ca ai fost suficient de bun cu acei oameni si ca s-au bucurat o vreme de ajutorul tau. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Tristetea celor din jurul tau se lipeste ca timbrul de scrisoare si de tine. Nu te lasa influentat de atmosfera negativa din jur. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Discuta cu persoane de varsta ta pentru a vedea cum percep ei viata. Uneori e bine sa testezi daca esti in rand cu lumea sau nu. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top