Connect with us

Revistateo.ro

Care este doza corecta de iubire

Stiri

Care este doza corecta de iubire?

Nu exista o reteta in ceea ce priveste dragostea, insa cateodata e bine sa ti se aminteasca care este doza corecta de iubire. Oare ceri prea mult de la partener sau daruiesti prea multa iubire si uiti de tine? Iata ce ar fi bine sa iei in calcul!

Ai o personalitate unica! Nu uita ca pentru ceea ce esti te-a ales partenerul tau, asa ca nu incerca sa te schimbi sau sa pari perfecta. Te iubeste pentru ceea ce esti, nu pentru ca te transformi in altcineva.

Tine cont ca atunci cand esti naturala, atragi mult mai mult atentia decat prin gesturi care nu te reprezinta!

Care este diferenţa dintre pasiune şi iubire într-un cuplu

CITESTE SI: Dragostea nu are varsta. Afla povestea incredibila a unei femei care si-a intalnit marea iubire la 80 de ani

Nu oferi prea multa iubire! Chiar daca vrei sa ii demonstrezi cat esti de indragostita, mentine un echilibru. Cu cat oferi mai multa atentie si iubire, cu atat iti vei dori sa primesti acelasi tratament. Si poate partenerul tau nu este la fel de „iubaret” ca tine, asa ca ar fi mai bine sa nu ai pretentii din acest punct de vedere.

Asa ca in loc sa te dai peste cap pentru ca partenerul tau sa vada cat tii la el, mai bine iti dozezi semnele de iubire in portii mici, dar atunci cand trebuie.

Nu sufoca! Mai ales femeile, atunci cand iubesc, au tendinta de a fi foarte grijulii. Ei bine, toata aceasta atentie nu face decat sa ii ingradeasca libertatea partenerului. In plus, si tu vei dori din ce in ce mai multa atentie, iar daca nu primesti, vei face reprosuri inutile. Mai bine nu il sufoca cu iubirea ta!

Care este doza corecta de iubire fata de tine? La fel de mare ca cea pe care i-o porti partenerului. Tine cont ca, pentru a atrage dragostea celorlalti trebuie sa te iubesti tu pe tine, in primul rand!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top