Connect with us

Revistateo.ro

filmul vietii

Horoscop

Care este FILMUL VIETII tale, in functie de zodia ta!

Daca viata ta ar fi un film, ar fi o comedie sau un film de dragoste? Ce rol ai juca in propria poveste? Vezi ce spun astrele!

BERBEC

Ti se potrivesc filmele de actiune, care iti si plac, de altfel. Ai fi perfect intr-un rol de super-erou care sa ia deciziile salvatoare si care se lupta pentru binele omenirii. Nu te-ai teme de nicio batalie, ai conduce toate masinile si nu te-ai speria sa tragi cu arme de ultima generatie. Si in viata esti la fel de aventuros!

TAUR

Nu iti place sa ai o viata agitata, asa ca si filmul tau ar fi la fel de linistit. O poveste gen „Mic dejun la Tiffany” ti s-ar potrivi – cu intrigi usoare, intr-o atmosfera calma. De altfel, ti-ar placea sa traiesti in anii 60, sa imbraci tinutele vremii si sa te impodobesti cu accesorii de la Tiffany.

CITESTE SI: Horoscop 2015 de SFARSIT DE AN. Vezi ce iti rezerva lunile octombrie, noiembrie si decembrie, in functie de zodie!

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2015: Pestii invata noi TEHNICI DE SEDUCTIE!

GEMENI

Esti agitat si ai simtul umorului deci filmul tau este o comedie. Dar nu orice comedie banala, ci una cu replici inteligente si intorsaturi de situatie la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Asa ai si tu viata – esti atat de imprevizibil incat nu stii niciodata ce idei vei avea ziua urmatoare. Si ti place asta la nebunie!

RAC

Tie iti place sa stai putin la distanta, asa ca nici macar in filmul tau nu ti-ai dori neaparat sa ai rolul principal. Ai fi acel actor care apare in film si spune cea mai inteligenta replica, chiar de este doar una singura! Gandeste-te la Morgen Freeman in filmul: „Dumnezeu pentru o zi”. Nu era personajul principal, dar fara el filmul nu ar avea sens.

LEU

La tine nu e vorba de „care AR FI filmul vietii tale”, caci tu il traiesti chiar ACUM! Iti place atat de mult sa ai toata atentia asupra ta, incat te consideri personajul principal intr-o poveste scrisa doar pentru tine.

FECIOARA

Filmul vietii tale ar fi o combinatie intre romantism, tragedie, drama, putin umor. Practic, tu ai vrea filmul perfect, in care sa existe si putina actiune, dar si filosofie, iar la final, totul sa aiba sens. Ca de obicei, ceri putin cam mult chiar si de la un simplu film! Te-ar multumi, in acest caz, si un film SF.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top