Connect with us

Revistateo.ro

Care este karma ta în funcție de zodie? Ce perspective ai în 2018.

Horoscop

Care este karma ta în funcție de zodie! Ce provocări vei întâlni pe parcursul anului 2018

De obicei, atunci când personalitatea noastră se bazează pe o caracteristică pe care o considerăm negativă, spunem: „aceasta este karma mea!”. Sau când facem ceva bun sau rău și apoi „se va întoarce la noi” îl asociem cu o forță cosmică, care face să se întâmple.

Deși acest lucru este lipsit de sens pentru unii sceptici, este foarte adevărat! Deoarece suntem legați de Legea Cauzei și a Efectului și tot ceea ce primim depinde de acțiunile noastre în orice moment.

Care este karma ta?

Karma este pentru mulți o lecție de viață, astfel încât fraza „alege ceea ce semănați” este cu siguranță o lege a vieții; adică, vine să suporte consecințele acțiunilor noastre.

Potrivit astrologiei și după semnul zodiacal, vom avea karma care ne va însoți pe tot parcursul vieții. Știm ce sunt și cum ne afectează, aici sunt:

Berbec: Egoism și agresivitate. Este greu de înțeles. De asemenea, un semn impulsiv și nerăbdător poate deveni agresiv sau poate abuza de ceilalți.

Taur: Ambiție și încăpățânare. Nu le place să renunțe la lucruri, chiar și de cele de care nu au nevoie; și nu există altă modalitate de a-i face să înțeleagă că există un alt punct de vedere.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 2018: Zodiile care își găsesc sufletul pereche în acest an. Dragostea le va schimba viața

Gemeni: lLipsa de credibilitate. De obicei îi costă prea mult pentru a exprima adevărul. Ei au o imaginație largă și o minte curioasă, care nu le lasă să se gândească la ceea ce spun și este greu să creadă.

Rac: Le este greu să lase în urmă lucrurile din trecut, deși acestea îi vor face să sufere, astfel încât nu se pot bucura de prezent.

Leu: Aroganță. Ei cred că știu totul și că pot face mai mult decât alții; împreună cu mândria lor, ei cred că merită.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top