Connect with us

Revistateo.ro

Liviu Dragnea-29092015

Inedit

Care este pozitia lui Liviu Dragnea in privinta motiunii de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca parlamentarii PSD vor fi prezenti in sala la dezbaterea motiunii de cenzura a PNL.

Potrivit lui Liviu Dragnea parlamentarii din PNL vor fi prezenti in sala dar nu vor vota, mentionand ca cei care au facut acest demers, mai exact PNL, trebuie sa-si aducă oamenii la vot.

Potrivit Mediafax, Dragnea a declarat „Am discutat in grup care este procedura, suntem prezenti, dar nu votam si explicatia este foarte simpla: cei care au facut acest demers privind motiunea de cenzura trebuie sa-si aduca oamenii sa voteze”.

Intr-un stil usor ironic, Liviu Dragnea a spus ca nu crede ca membrii PNL se asteapta ca PSD-ul sa aduca oameni sa voteze motiunea de cenzura pentru a avea prezenta la miting.

Atat Camera Deputatilor cat si Senatul se reunesc astazi, 29 septembrie 2015, pentru a dezbate cea de-a patra motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta.

Tot astazi, 29 septembrie 2015, in paralel, liberalii de la PNL au organizat si un miting in Parcul Izvor, chiar langa Casa Poporului.

Va reamintim ca motiunea de cenzura a PNL- „Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta” este pana in prezent semnata de 180 de parlamentari ai opozitiei. Cu toate acestea, pentru adoptarea ei si pentru demiterea Guvernului este nevoie de voturile a jumătate plus unu din numarul total al parlamentarilor, adica 276 voturi.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top