Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Care este SECRETUL DE MILIOANE al lui Radu Mazare

Toata lumea il cunoaste pe Radu Mazare, insa putini ii stiu toate secretele. Agentia Nationala de Integritate a aflat unul dintre ele, poate cel mai mare de pana acum.

Fostul primar al Constantei a fost prins cu mata-n sac de cei de la ANI. Acesta nu poate justifica suma de aproape 800.000 de euro gasita intr-un cont secret in Israel.

Politicianul-vedeta nu a trecut-o in declaratia de avere iar acum risca sa ramana fara bani dupa ce institutia mai sus amintita a sesizat Curtea de Apel Constanta in acest fel.

Mazare s-a retras din lumea politica dupa ce a fost controlat la sange de procurori intr-un dosar de coruptie, renuntand inclusiv la primarie.

Din vedeta care ii inveselea pe turistii de la mare cu carnavalurile si giumbuslucurile sale a ajuns intr-un om care trebuie sa dea aproape zilnic cu subsemnatul pentru ceea ce a facut sau face.

CITESTE SI: FOTO. Vedetele se îmbracă SF. Leduri, costumații Twitter și alte tendințe, cu Rihanna, Katy Perry și Nicole (Pussycat Dolls)

CITESTE SI: 10 FOTOGRAFII care arată că și bărbații în uniformă pot fi SEXY

Radu Mazare i-a surprins pe toti de-a lungul vremii cu transformarile sale: de la soldatul nazist care a scandalizat lumea evreiasca, la Imparatul roman Cezar pana la salvamarul din videoclipul de promovare a litoralului romanesc al Loredanei Groza (care poate fi urmarit mai jos), nu a existat personaj in pielea caruia cunoscutul politician sa nu fi intrat.

Mazare cel Mare a luat fata domnitorului Stefan cel Mare:
mazare - 11092015-3

Unul din carnavalurile braziliene ale lui Mazare:
mazare - 11092015-4

Mazare salvamarul:
mazare - 11092015-5

In rolul lui Suleyman Magnificul:
mazare - 11092015-6

Sursa foto: ziuaconstanta.ro, urban.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top