Connect with us

Revistateo.ro

Afla care este semnificatia viselor erotice. Multe persoane au astfel de vise, insa nu le cunosc semnificatia si nu stiu de ce apar.

dragoste

Care este semnificatia viselor erotice

Visele erotice nu sunt un lucru iesit din comun. Si fiecare vis are o anumita semnificatie. Asa ca, daca si tu ai visat ca faci sex cu anumite persoane cunoscute sau necunoscute, atunci trebuie sa stii ce semnificatie au aceste vise. Afla care este semnificatia viselor erotice.

Semnificatia viselor erotice

1. Visezi ca faci sex cu o persoana necunoscuta. Multe persoane au astfel de vise in care fac sex cu cineva, insa nu pot vedea chipul partenerului. De asemenea, in aceste vise, actul sexual este mai agresiv. Visul acesta arata faptul ca iti doresti sa domini mai mult in relatia de cuplu. In plus, poate fi un semn ca iti doresti sa afli mai multe lucruri despre tine.

2. Ai un vis erotic in care apare o persoana de acelasi sex. Nu inseamna ca ai o alta orientare sexuala. Cand ai astfel de vise, este bine sa te intrebi ce inseamna femeia din vis, cum este ea. Poate este o persoana care are o anumita autoritate. Sau, din contra, se afla la polul opus. Aminteste-ti care sunt lucrurile facute in ultima perioada. Poate fi vorba despre o promovara sau, poate, de faptul ca in ultima vreme ai fost in preajma unui numar mare de barbati.

3. Ai visat ca faci sex cu un prieten. Asta nu inseamna ca incepi sa te simti atrasa de acel prieten. Specialistii spun ca aceste vise iti transmit faptul ca ai multe lucruri in comun cu acea persoana.

4. Visezi ca faci sex cu o persoana pe care o urasti. Inseamna ca, poate, te-ai gandit mai mult la persoana aceea. Sau, poate, ti-ai dori sa ai anumite caracteristici ale acestei persoane. Ori ar putea fi un semn ca iti doresti sa te impaci cu persoana respectiva.

5. Visezi ca faci sex cu fostul iubit. Nu inseamna ca ai din nou sentimente pentru acea persoana. Poate fi un semn ca in relatia ta actuala a intervenit rutina. Este necesar sa faceti ceva pentru a reinvia pasiunea.

Articole pe aceeasi tema:

De ce fac femeile sex

Informatii despre sex care iti pot fi de folos

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top