Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt anii de ghinion pentru fiecare zodie

Horoscop

Care sunt anii de ghinion pentru fiecare zodie

Care sunt anii de ghinion pentru fiecare zodie.

BERBEC – Acest nativ nu este unul lipsit de ghinion, iar anul majoratului nu va fi unul norocos pentru el. Nici la 29 de ani lucurile nu stau foarte bine pentru Berbec. Dacă aveţi 40 de ani şi vă întrebaţi de ce nu vă merge nimic bine, aflaţi că şi această vârstă este una plină de ghinioane pentru voi.

TAUR – Primul an cu ghinion pentru acest semn zodiacal va fi la 21 de ani, urmat apoi la aniversarea vârstei de 34 de ani. Te vei mai întâlni cu ghinionul abia la 56 de ani, aşa că mult succes.

GEMENI – Nici gemenii nu sunt feriti de ghinioane. Primul an de impas va fi la varsta de de 17 ani, urmat de altul la 20 de ani. Partea bună este că după această vârstă ar trebui să nu mai ai problem de acest gen.

RAC – Vei avea ghinion la vârsta de 35, lucru peste care te vei lovi 10 ani mai târziu, 45 de ani. Ar trebui totuşi să te consideri norocos, căci alte zodii nu scapă aşa de uşor.

LEU – Nici măcar regale Leu nu e ferit de ghinioane. Începe anul în care face 16 ani cu ghinion şi îl termină la fel. După vârtsa de 20 de ani, când lipsa de noroc se va acutiza din nou, vei reuşi să scapi de belele, după cum susţin astrologii.

FECIOARĂ – Trei ani de ghinion sunt destinaţi Fecioarei. Primul va fi la vârsta majoratului, la 18 ani, al doilea la 21 şi ultimul la 30 de ani.

BALANŢĂ– Vei avea primul an ghinionist la 18 ani. Atenţie şi la 25 de ani, respectiv la 60, atunci când ghinioul nu vă va ocoli.

SCORPION – Ghinioanele se ţin scai şi de această zodie, pentru care vârsta de 25 e ani nu e tocmai norocoasă. Dacă ai scăpat de asta, te mai aşteaptă încă două hopuri, la 41 şi 52 de ani, după care poţi să spui că ai scăpat de ghinion.

SĂGETĂTOR – Vei avea ghinion la 18 ani, asta dacă nu ţi s-a întâmplat deja. Nici la 21 de ani nu scapi prea uşor şi nici la 30. Abia după această dată te poţi considera norocos.

CAPRICORN – Vei avea primul mare ghinion la 33 de ani,urmat de încă o perioadă nefastă la 45 de ani. Zece ani mai târziu, la 55 mai exact, ghinionul te va vizita din nou, pentru ultima oară.

VĂRSĂTOR – Natizii acestei zodii vor avea primul ghinion de mici, la 3 ani, urmat de încă un an greu, la 21 de ani. Scap repede totuşi, căci după acestă vârstă n-ar trebui să mai aibă mari probleme.

PEŞTI – Vei avea o perioadă plină de ghinion la 25 de ani şi încă una 10 ani mai târziu, la 35. Ultima dată când ghinonul va da nas în nas cu tine va fi la 57 de ani, aşa că mare grijă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top