Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt cele mai creative zodii

Stiri

Care sunt cele mai creative zodii

Astazi va prezentam zodiacul creativitatii. Iata topul celor mai creative zodii.

Deseori vorbim despre sanatate, cariera si dragoste atunci cand ne referim la cele 12 zodii din Horoscop. Insa fara imaginatie si creativitate nu exista nici cariera, si nici dragoste, caci sanatatea nu poate fi cumparata.

Topul celor mai creative zodii

12. Taurii. Firi mai pragmatice, preocupate in special de imagine bazata pe rigoare si lucruri bine facute, aceste semne zodiacale sunt foarte bun la respectat reguli si la aplicat. Sunt cele mai putin creative zodii atunci cand vine vorba despre arta si taine ale cuceririi persoanei iubite. Taurii emana dorinta sexuala fara un plan creativ bine pus la cale.

11. Gemenii. Gemenii confunda creativitatea cu kitschul. Acestia au impresia ca orice le trece prin cap poate fi considerat original si demn de a fi expus intr-o galerie de arta. Gemenii sunt insa foarte loiali partenerilor lor, pana la supunere, in dragoste fiind vorba despre extrem de putina imaginatie.

10. Scorpionii. Sunt foarte buni la vorbe, dar cand vine vorba despre ceva concret, lucrurile pot astepta mult si bine. In dragoste sunt cuceritori cu toate ca o fac nu de dragul de a crea ceva frumos pentru linistea relatiei, ci mereu asteapta un revers al medaliei.

09. Berbecii. Sunt pasionati de lucrurile simple si banale ale vietii si nu prea au timp din cauza perspectivelor limitate sa se gandeasca la a crea ceva. In privinta dragostei, este prezenta o continua lupta intre a-si satisface ego-ul si a-i satisface poftele persoanei iubite.

08. Varsatorii. Aceste semne zodiacale au mare problema: sunt extrem de sensibili si intra usor in depresie incat nici scrierea unei poezii (care intra deja in categoria artei) nu ii scoate din stare. Firi destul de infipte in realitate, acestea isi ascund adevaratele sentimente, pe care le-ar putea explora foarte usor in forme artistice.

Topul celor mai creative zodii

07. Racii. Racii se pricep la a crea muzica, insa doar in capul lor. Sunt foarte buni la fredonat si la retinut melodii dintr-o singura ascultare, acestia pot fi adevarate playlisturi atunci cand ai uitat numele unei piese si nu ti-o mai amintesti. Sentimental, sunt extrem de atasati de familie si persoana iubita.

06. Sagetatorii. Desi sunt pusi toata ziua pe trasul cu arcul, scorpionii vor sti cum sa sculpteze forme frumoase intr-un copac, chiar si atunci cand e furtuna. Cu alte cuvinte, au harul de a depasi problemele vietii prin tot felul de scenarii fanteziste care se vor petrece in viitor, deci da, au imaginatie, deci da, sunt destul de creativi!

05. Capricornii. Le plac sa vorbeasca cate in luna si in stele despre orice, in special despre domeniul artistic. Nu au mari indeletniciri in lucruri invatate si bine conturate dar sunt spontani, iar de cele mai multe ori, promptitudinea poate fi o cheie de succes pentru un actor al vietii.

04. Pestii. Acestia sunt extrem de creativi cand vine vorba de dragoste. Exclusiv dragoste. Pestilor le place sa incerce tot felul de situatii prin care isi testeaza partenerul de viata, regizate ca un film de dragoste in care finalul evident este unul fericit.

Topul celor mai creative zodii

03. Leii. Firi creative si pragmatice in acelasi timp, este zodia la care s-a ezitat cel mai mult in acest clasament. Preocupati de imaginea lor publica, leii isi ascund latura creativa si se axeaza doar pe social skillsuri care nu au nimic de-a face cu ceea ce vor ei sa faca de obicei.

02. Fecioarele. Firi extrem de pasionale si mereu bagate in priza, fecioarele scriu scenarii in cap din toate domeniile posibile. Sunt creative in toate domeniile artei si inclusiv in arta suprema: iubirea.

01. Balantele. Surpriza acestui top o reprezinta chiar… Balanta! Cine ar fi crezut ca o zodie nehotarata care cantareste mereu ce e bine si ce e rau ar putea fi cea mai creativa dintre toate semnele? Totul se explica exact prin talerul pe care il detin. Avand raul in stanga, si binele in dreapta, balantele cunosc foarte bine diferenta intre bine si rau, fapt pentru care se lupta in mod artistic sa mentina un echilibru intre ele. De fapt, am putea spune ca arta perfecta este aceea care imbina pozitivul cu negativul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top