Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Care sunt cele mai irascibile zodii azi. Citeste sfatul zilei de 29 ianuarie 2016!

3 semne zodiacale se trezesc cu stangul si este foarte bine sa le eviti. Irascibilitatea lor atinge cote maxime. Citeste sfatul zilei de 29 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nimic nu iti convine din ce se intampla azi. Reusesti sa te enervezi cu usurinta chiar si atunci cand primesti complimente. Renunta la starea aceasta de irascibilitate daca nu vrei conflicte verbale cu cei din jur. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Lupta cu rutina zilnica, cu banalitatea, cu tot ce te tine in loc. E timpul sa iti doresti lucruri noi, sa evoluezi, sa spargi barierele, pentru ca meriti! Numarul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in februarie

CITESTE SI: HOROSCOP TIGANESC FEBRUARIE 2016. Cate zodii se bucura de bani

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai de gand sa te apuci de studiat, insa nu stii exact in ce domeniu vrei sa devii profesionist. Analizeaza cu atentie piata si tine cont de preferintele tale. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Azi nu este ziua in care sa joci cartea modestiei. Falsa modestie nu te ajuta cu nimic, ba dimpotriva, va crea serioase prejudicii imaginii tale. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi esti foarte iritabil. O frustrare neexprimata te face extrem de irascibil, asa ca nu da vina pe ceilalti pentru sentimentele tale. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

In viata ta apare o noua bucurie. Ai vise si asteptari noi, interesante, care te fac sa privesti lucrurile cu mai multa pozitivitate. Priveste cu incredere si zambeste-i viitorului. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top