Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt zilele norocoase pentru fiecare semn al zodiacului

Stiri

Care sunt zilele norocoase pentru fiecare semn al zodiacului

Vrei să ştii în ce zi din săptămână eşti cel mai norocos? Iată care sunt zilele norocoase pentru fiecare semnl al zodiacului!

Norocul ţi-l faci cu mâna ta, însă în multe ocazii el apare atunci când nu te aştepţi. Conform astrologilor, există anumite zile din săptămână în care el se iveşte în calea ta, în funcţie de semnul zodiacal care te coordonează.

CITEŞTE ŞI: CURA DE DETOXIFIERE POTRIVITĂ PENTRU ZODIA TA

Luni. Se pare că lunea este ziua norocoasă a Racului. Deşi este începutul săptămânii şi nu multă lume iubeşte această zi, pentru Rac poate fi chiar una dintre zilele cele mai bune. Sensibilitatea deosebită a Racului nu este atât de pronunţată în această zi, fapt care pune lucrurile pe roate. Este o zi ideală pentru creaţie, moment în care imaginaţia atinge cotele maxime.

Marţi. Marţea este ziua norocoasă pentru Berbec şi Scorpion. Este o zi în care nativii acestor două zodii se simt foarte energici şi reuşeşsc să ducă la îndeprinile numeroase task-uri. Dacă există în plan noi proiecte, e indicat ca acestea să fie puse în aplicare marţea.

Miercuri. Ziua ideală pentru Vărsător, Gemeni şi Fecioară este miercurea. Toate lucrurile bune care se petrec într-o săptămână, se ivesc în această zi. Este ziua ideală pentru comunicare, ziua în care intelingenţa este sporită şi ideile creative vin una după alta.

Joi. Ziua de joi este norocoasă pentru Săgetător şi Peşti. În această zi atât Peştii cât şi Săgetătorii se simt optimişti şi plini de viaţă. Există toate şansele pentru câştiguri la loterie sau venituri suplimentare.

Vineri. Aceasta este ziua care aduce noroc pentru Balanţă şi Taur. Această zi îi oferă nativului din zodia Taur un sentiment de linişte şi pace, iar pentru Balanţă este o zi plină de evenimente fericite.

Sâmbătă. Eşti Capricorn? Atunci ziua ta norocoasă este sâmbăta. Îţi aduce satisfacţie şi se ivesc ocazii importante pentru tine. Este ziua când poţi implementa diverse proiecte şi poţi face planuri pentru viitor, deoarece ele se vor concretiza cu siguranţă.

Duminică. Duminica este guvernată de soare, planetă responsabilă cu energia. Această zi este în strânsă conexiune cu zodia Leului.

Sursa foto: dianliwenmi.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top