Connect with us

Revistateo.ro

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt alimentele pentru un păr sănătos.

Frumusete

Carmen Brumă dezvăluie alimentele-minune pentru un păr sănătos: „Beau acest suc și rezultatul este wow”

Părul nostru suferă, de obicei, în perioadele de trecere de la un sezon la altul. Cade într-o proporție mai mare, este lipsit de vitalitate și strălucire.

Nu disperați și nu vă grăbiți să băgați foarfeca în el! Alimentația, suplimentele nutritive și produsele de îngrijire potrivite vă pot ajuta să aveți un păr de invidiat!

Iată un top al alimentelor de care părul are nevoie în această perioadă

1. PESTELE GRAS (somon, ton, macrou). Este plin de proteine, acizi grasi Omega-3, fier si vitamina B-12. Va preveni uscarea scalpului si va stimula cresterea parului. 3 portii pe saptamana sunt suficiente.

2. COCKTAIL PENTRU REVITALIZAREA PARULUI. Contine o combinatie de legume cu frunze verzi si seminte bogate in clorofila, vitamina B9, A, C care ajuta la reglarea secretiei de sebum. Combinatia contine si pudra proteica din seminte de canepa care imi asigura proteine de calitate , vitamina E si acizi grasi esentiali in proportia ideala.

INGREDIENTE
-PATRUNJEL ,o legatura
-SPANAC, 3 maini
-2 GULII MARI
-1 LAMAIE
– 4 TULPINI DE TELINA (10 -15 cm fiecare)
– 1 lingura pudra proteica din canepa
Dupa ce asamblez sita pentru sucuri, spal ingredientele, curat de coaja lamaia si gulia apoi le introduc pe rand in storcator.

3. OUA . Au un continut mare de biotina, o vitamina B esentiala pentru sanatatea scalpului si cresterea parului. Ouale sunt, totodata, bogate in fier, care transporta oxigen catre foliculii capilari si zinc, element indispensabil unui par sanatos. Mananca oua la micul dejun de 3-4 ori pe saptamana si vei avea in curand un par mai bogat si mai puternic. CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top